Nakrájejte jarní cibulky na kroužky a dejte bílé a zelené části zvlášť. 'Rozehřejte 2 lžíce oleje v polévkovém hrnci a prudce osmažte bílé části jarních cibulek.
Přidejte brambory, prudce smažte další 2 minuty a potom přidejte crème fraîche a tymián. Přilijte kuřecí vývar, přiveďte vše k varu a nechte polévku mírně vařit po dobu 10 minut.
Mezitím rozehřejte zbytek oleje v pánvi na smažení a smažte žampióny po dobu 5 minut. Pak dostatečně okořeňte podle chuti a pokapejte lanýžovým olejem.
Pomocí ručního mixéru vytvořte z polévky pyré a okořeňte podle chuti.
Polévku podávejte v hlubokých talířích. Přidejte smažené žampióny a posypte sýrem a zelenými částmi jarní cibulky.
Celková doba přípravy 20 minut
Související recepty
Předkrmy a zákusky
Recept na česnekovou ciabattu s mozarellou pestem | Philips
Kliknutím na odkaz opustíte oficiální web společnosti Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Jakékoli odkazy na webové stránky třetích stran, které se mohou objevit na těchto stránkách, jsou poskytovány pouze pro vaše pohodlí a v žádném případě nepředstavují žádné spojení nebo podporu informací poskytovaných na těchto propojených webových stránkách. Společnost Philips neposkytuje žádná prohlášení ani záruky jakéhokoli druhu s ohledem na jakékoli webové stránky třetích stran nebo informace na nich obsažené.