1
Výrobky

Česneková ciabatta s mozarellou a čerstvým pestem

Recept na česnekovou ciabattu s mozarellou pestem | Philips

Klasická kombinace

Porcí 4 p, Doba vaření 15 m

Ingredience

  • 25 g čerstvých lístků bazalky
  • 25 g piniových oříšků
  • 2 rozpůlené stroužky česneku
  • 200 ml extra panenského olivového oleje
  • 25 g nastrouhaného parmezánu
  • 1 bochník chleba ciabatta
  • 2 koule mozarelly (buffalo)

Pokyny

  • Dejte lístky bazalky, piniové oříšky a 1 stroužek česneku do příslušenství na sekání ručního mixéru. Přidejte 3 lžíce olivového oleje a umixujte. 'V případě potřeby přidejte trochu více olivového oleje, abyste získali správnou konzistenci, a znovu umixujte.
  • Nakrájejte chléb ciabatta na silné plátky, položte pod gril a opečte dozlatova. Vyjměte z trouby a ještě teplý chléb potřete zbytkem česneku.
  • Navrch chleba položte mozarellu a trochu pesta. Podávejte teplé.
  • Celková doba přípravy 15 minut
Recept na česnekovou ciabattu s mozarellou pestem | Philips