díky konvičce na mléko s ukazatelem teploty
s konvičkou na mléko pro dokonalou teplotu.
U baristů to vypadá snadno, ale my víme, jak obtížné může být připravit lahodnou kávu jako od baristy vlastními silami. S poloautomatickým kávovarem Philips Barista Brew vám dáváme veškerý tvůrčí talent, abyste mohli dát průchod svému vnitřnímu baristovi, a zároveň vás podpoříme poradenstvím a technologiemi!
Experimentujte s různými druhy kávových zrn, od světle pražených až po tmavě pražené, a objevte svou nejlepší kávu díky dvojité nádobě na kávová zrna. Díky naší nabídce košíčků si můžete vybrat mezi jednoduchým nebo dvojitým espressem.
Pěchujte s přesností baristy pomocí kalibrovaného tamperu z nerezové oceli, které zajistí správný pěchovací tlak pro vyvážené espresso. Dosáhněte bohatého a krásného zlatohnědého espressa díky našemu profesionálnímu 58mm portafiltru, který propouští více kávové sedliny.
Dosáhněte přesného tlaku vody pro aromatickou dávku kávy díky integrovanému manometru, který vás informuje o stavu spařování a upozorní na dosažení optimálního tlaku. Vyhněte se kyselému nebo hořkému šálku kávy tím, že svůj baristický výtvor připravíte při správné teplotě a předspaření díky funkci PID regulace teploty a předspaření.
Vychutnejte si snadnou tvorbu hladké mikropěny ideální pro latte art s naší konvičkou na mléko pro dokonalou teplotu a výkonnou parní tryskou. Teplotní proužek na konvičce na mléko vám pomůže k dosažení správné teploty mléčné pěny a vytvoření sametové textury, abyste si kávu vychutnali přesně tak, jak ji máte rádi.
Můžete si vychutnat různé přednastavené nápoje stisknutím tlačítka od espressa přes dvojité espresso až po americano. Ponořte se do světa rozmanitosti a připravte si jakýkoli recept na kávu z vámi vybraných zrn pomocí kávovaru Barista Brew a jeho kvalitního baristického příslušenství.
Vychutnejte si bohatou vůni čerstvě připraveného espressa. Objevte uspokojení z toho, že si ho můžete připravit sami s kávovarem Philips Barista Brew – který byl navržen tak, aby umožnil skutečným milovníkům kávy zvyšovat své dovednosti s každým šálkem.
Kliknutím sem spustíte celé video.
Kliknutím sem spustíte celé video.
Kliknutím sem spustíte celé video.
Chcete-li uvařit dobrý šálek kávy, musíte vybrat kvalitní směs čerstvých kávových zrn, použít čistou vodu a zajistit, aby všechny části kávovaru Philips Barista Brew byly důkladně vyčištěny.
Pro dobrou pěnu doporučujeme používat plnotučné nebo polotučné kravské mléko při teplotě z chladničky. Kravské mléko obecně poskytuje nejlepší výsledky. Je však možné použít i rostlinné mléko, například sójové, rýžové nebo mandlové. V takovém případě se bude výsledek lišit v závislosti na obsahu bílkovin a tuku v jednotlivých druzích mléka.
Po otevření balení by se zrnková káva měla skladovat v těsně uzavřené neprůhledné nádobě. Působení světla může změnit chuť a aroma kávových zrn. Ze stejného důvodu se doporučuje skladovat zrnkovou kávu na chladném a suchém místě, mimo dosah zdrojů tepla, jako jsou kuchyňské skříňky nebo komody.
Typ kávových zrn, která použijete v poloautomatickém kávovaru, má zásadní význam pro chuť, aroma a tvorbu pěny. Čerstvost, konzistence mletí a kvalita kávových zrn přímo ovlivňují kvalitu espressa. Pro dosažení nejlepších výsledků je nezbytné zvolit vysoce kvalitní kávová zrna vhodná pro přípravu espressa.
Espresso má s filtrovanou kávou společnou jednu věc: kávová zrna. Tím však jejich podobnost končí. Espresso je koncentrovaná káva, extrahovaná vodou pod tlakem protlačovanou přes velmi jemně namletou kávu. Výsledkem je malý šálek kávy s bohatou konzistencí, hořkosladkou chutí a zlatavou pěnou na povrchu známou jako crema. K získání plnější chuti espressa je zapotřebí tlak minimálně 9 barů.
Kávová zrna nejsou příliš pružná. Chcete-li zjistit, zda jsou vaše kávová zrna čerstvá, zkuste jedno z nich odrazit o tvrdý povrch. Pokud se odrazí, káva nemusí být čerstvá. Případně, pokud používáte mletou kávu, můžete nasypat její čajovou lžičku do šálku vody. Pokud plave, káva je pravděpodobně čerstvá.
Dvoustěnné (tlakové) košíky mají zabudované tlakové mechanismy, které kompenzují velikost mleté kávy a nerovnoměrnost pěchování, což usnadňuje práci začátečníkům. Jednostěnné (beztlakové) košíky se spoléhají výhradně na velikost mletí a techniku pěchování, nabízejí větší kontrolu, ale vyžadují větší přesnost.
Napěnit mléko do kávy je umění. Začněte jemným otáčením šálku, aby se pěna smísila s espressem. Šálek mírně nakloňte, abyste rozšířili povrch. Do středu nalijte napěněné mléko a pak šálek postupně naklánějte do svislé polohy a přilévejte další. Sledujte, zda se vytvoří bílá tečka, která značí ideální množství pěny. Pokračujte v nalévání, dokud nedosáhnete požadované úrovně pěny.
9 barů je považováno za optimální pro extrakci, protože umožňuje extrahovat aromatické látky a oleje z kávových zrn a zároveň minimalizuje nežádoucí hořké složky. Tato úroveň tlaku také podporuje tvorbu husté pěny, což zvyšuje celkový zážitek z espressa. Mezi baristy je široce rozšířených 9 barů, které zajišťují rovnováhu mezi extrakcí dostatečného množství chutí a zamezením nadměrné hořkosti.
S kávovarem Philips Barista Brew můžete připravit celou řadu lahodných receptů, včetně klasických, jako je espresso Martini, ale i krémové cappuccino a bohaté americano. Další recepty a podrobné návody najdete v aplikaci Home ID, která nabízí širokou škálu inspirací pro nápoje, které vám zpříjemní zážitek z kávy.
Našli jsme {number} výrobků dostupných mimo vaši zemi, na které se nemusí vztahovat místní promo akce.
Zobrazit výrobkyNalezeno {number} produktů
Našli jsme váš model, ale…
Tento výrobek není ve vaší zemi dostupný, ale podařilo se nám ho najít v jiné zemi
Vyberte prosím svůj model na základě posledních 2 číslic čísla vašeho produktu zobrazených modře.
Našli jste svůj model!
foundation-catalog.se01c-prx-search.search-sub-heading7
foundation-catalog.se01c-prx-search.search-sub-heading8
Pokud je to ten správný, vyberte jej níže. V opačném případě hledejte znovu.
You are about to visit a Philips global content page
ContinueYou are about to visit a Philips global content page
Continue