• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Chřestová polévka s čerstvým estragonem

    S estragonem je všechno jiné

    Porcí 4 p, Doba přípravy: 10 m, Doba vaření 30 m

    Ingredience

    • 500 g chřestu
    • 1 lžička cukru
    • 25 g másla
    • 150 ml smetany
    • 150 ml suchého bílého vína
    • 1 lžíce najemno nasekaného čerstvého estragonu

    Postup

    • Nejprve odřízněte nebo odstřihněte dřevnaté konce a poté silně oloupejte zbylé části chřestu a nakrájejte na plátky (vršky nechte vcelku). Slupky a konce vařte po dobu 10 minut v 750 ml vody s trochou cukru a trochou soli podle chuti.
    • Mezitím rozpusťte máslo v polévkovém hrnci a prudce osmažte plátky chřestu na silném plameni (vršky si nechte na později), přidejte smetanu a mírně zredukujte.
    • Vodu se slupkami přeceďte a tekutinu přidejte k osmaženým plátkům chřestu spolu s bílým vínem.
    • Přiveďte vše k varu a nechte povařit 10 minut. Potom z polévky připravte jemné pyré pomocí ručního mixéru.
    • Přidejte vršky chřestu a nechte polévku povařit další 2-4 minuty. 'Dobře okořeňte podle chuti.
    • Rozdělte na 4 porce a posypte estragonem.
    • Doba přípravy 30 minut
    Recept na chřestovou polévku s estragonem | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.