• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Chléb focaccia s rajčaty a rozmarýnou

    Příjemná vůně domácího chleba

    Porcí 1 p, Doba vaření 40 m

    Ingredience

    • 2-3 snítky čerstvé rozmarýny
    • 500 g mouky
    • 1 sáček sušeného droždí (7 g)
    • 3 lžíce olivového oleje, extra panenského
    • 12-15 malých, zpola usušených rajčat
    • 1 lžička mořské soli
    • - vymazaný plech

    Postup

    • Otrhejte snítky rozmarýny a polovinu lístků nasekejte ostrým nožem. Vložte nůž na zpracování těsta do kuchyňského robotu a do mísy přidejte mouku, droždí a nasekanou rozmarýnu. Vše smíchejte a nalijte 2 lžíce olivového oleje a 250 ml vlažné vody tenkým pramínkem skrze přívodní trubici. Nechte kuchyňský robot běžet, dokud se těsto nespojí. Potom dokončete ručním hnětením na pomoučeném vále po dobu několika sekund. Zformujte kouli a nechte kynout v míse na teplém místě zakryté potravinou fólií po dobu 1 hodiny, až těsto zdvojnásobí svůj objem.
    • Předehřejte troubu na 220 °C. Vytvarujte těsto na plech do obdélníku silného 1 cm a udělejte do něj prsty otvory. Pokropte trochou olivového oleje a do otvorů vložte rajčata. Posypte zbylými lístky rozmarýny a mořskou solí.
    • Pečte chléb focaccia na středním patře trouby po dobu 15-20 minut dozlatova. Nechte vychladnout.
    • Doba přípravy 40 minut + 1 hodina kynutí
    Recept na chléb focaccia s rajčaty a rozmarýnou | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.