• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Tmavé housky s tutti frutti

    Jak zábavně začít den

    Porcí 1 p, Doba vaření 35 m

    Ingredience

    • 300 g celozrnné pšeničné mouky
    • 200 g mouky
    • 1 sáček sušeného droždí (7 g)
    • 200 g nakrájených sušených meruněk
    • 3-4 lžíce ovesných vloček, máku nebo sezamových semínek
    • – vymazaný plech

    Postup

    • Vložte nůž na zpracování těsta do kuchyňského robotu a pak přidejte do mísy celozrnnou pšeničnou mouku, normální mouku, droždí a 1 lžičku soli. Vše smíchejte a vlijte 350 ml vlažné vody tenkým pramínkem skrze přívodní trubici. Nechte kuchyňský robot běžet, dokud se těsto nespojí. Přidejte meruňky a nechte kuchyňský robot běžet, dokud se rozinky nezapracují do těsta. Potom dokončete ručním hnětením na pomoučeném vále po dobu několika sekund. Zformujte kouli a nechte kynout v míse zakryté potravinou fólií na teplém místě po dobu 1 hodiny.
    • Rozdělte těsto na 8 kusů, několik minut je hněťte a vytvarujte housky. Dejte housky na plech. Pokropte trochou vody a posypte směsí vloček, máku nebo sezamových semínek. Zakryjte čistou utěrkou a nechte další hodinu kynout.
    • Předehřejte troubu na 220 °C. Pečte housky na středním patře trouby po dobu 10-15 minut dozlatova. Nechte vychladnout.
    • Doba přípravy 35 minut + 2 hodiny kynutí
    Recept na tmavé housky s tutti frutti | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.