• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Jehněčí s piniovými oříšky a bylinkovou krustou

    Sofistikovaný pokrm s jednoduchou přípravou

    Porcí 4 p, Doba přípravy: 35 m

    Ingredience

    • 100 g piniových oříšků
    • 1 pomeranč
    • 25 g petrželky
    • 25 g bazalky
    • 100 g strouhanky
    • 1 vejce
    • 2 jehněčí hrudí (každé s 8 žebry) o pokojové teplotě
    • sůl
    • čerstvě drcený černý pepř
    • 2 lžíce slunečnicového oleje
    • – kuchyňský robot s nožovým příslušenstvím

    Postup

    • Pražte piniové oříšky na suché pánvi na smažení po dobu 2-3 minut dozlatova a nechte vychladnout. Očistěte pomeranč a nastrouhejte 2 lžičky kůry.
    • Dejte do kuchyňského robotu nožové příslušenství a pak přidejte piniové oříšky, pomerančovou kůru, petrželku, bazalku, strouhanku, vejce a osolte a opepřete podle chuti. Tuto směs lze připravit den předem a uložit před použitím v chladničce.
    • Předehřejte troubu na 225 ºC. Ochuťte jehněčí hrudí solí a pepřem podle chuti. Zahřejte olej v pánvi na smažení a opečte jehněčí hrudí dohněda po dobu 1-2 minut.
    • Vyjměte maso z pánve, dejte ho do pekáče kostmi nahoru a obě strany pokryjte piniovými oříšky a směsí bylinek.
    • Vytáhněte je z trouby a před porcováním nechte 10 minut odpočinout. Vynikající se zelenými fazolkami a pečenými bramborami.
    • Doba přípravy 35 minut (+ 10 minut na odpočinutí)
    Recept na jehněčí s piniovými oříšky a krustou | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.