Oloupejte okurky, podélně je rozpulte a vyberte lžící semínka. Vložte do kuchyňského robotu příslušenství na strouhání a nastrouhejte okurku.
Smíchejte okurku s mátou, jogurtem, 1 lžící oleje a česnekem. Podle chuti osolte a opepřete.
Jehněčí kotlety lehce potřete olejem, podle chuti osolte a opepřete a grilujte na roštu po dobu 6-7 minut, až jsou zvenčí pěkně dohněda a uvnitř narůžovělé. Podávejte s okurkovým salátem.
Doba přípravy 20 minut
Související recepty
Hlavní chody
Recept na srnčí steak s omáčkou z ořechů | Philips
Kliknutím na odkaz opustíte oficiální web společnosti Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Jakékoli odkazy na webové stránky třetích stran, které se mohou objevit na těchto stránkách, jsou poskytovány pouze pro vaše pohodlí a v žádném případě nepředstavují žádné spojení nebo podporu informací poskytovaných na těchto propojených webových stránkách. Společnost Philips neposkytuje žádná prohlášení ani záruky jakéhokoli druhu s ohledem na jakékoli webové stránky třetích stran nebo informace na nich obsažené.