Uvařte rýži ve vařiči rýže. Přiveďte k varu velký kastrol osolené vody.
Smíchejte 1 stroužek česneku a 2 lžíce sezamového oleje se solí podle chuti. Pomocí disku na strouhání v kuchyňském robotu nastrouhejte okurku, mrkev a bílou ředkev (zelenina by měla být nakrájená na proužky velké jako sirky) a do každého druhu zeleniny vmíchejte trochu česnekové směsi.
Rozehřejte olej ve woku a prudce osmažte steak spolu se sójovou omáčkou, cukrem a zbývajícím česnekem.
Naberte porci zeleniny a steaku na rýži a pokapejte trochou sezamového oleje. Podávejte s ostrou korejskou dochucovací přísadou gochujang.
Celková doba přípravy 35 minut
Související recepty
Hlavní chody
Recept na srnčí steak s omáčkou z ořechů | Philips
Kliknutím na odkaz opustíte oficiální web společnosti Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Jakékoli odkazy na webové stránky třetích stran, které se mohou objevit na těchto stránkách, jsou poskytovány pouze pro vaše pohodlí a v žádném případě nepředstavují žádné spojení nebo podporu informací poskytovaných na těchto propojených webových stránkách. Společnost Philips neposkytuje žádná prohlášení ani záruky jakéhokoli druhu s ohledem na jakékoli webové stránky třetích stran nebo informace na nich obsažené.