1
0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    • Doprava zdarma na vše

    • Zákaznická podpora 7 dní v týdnu

    • Nákup přímo od Philips

    Recepty

    Šlehačkové pusinky

    Ochutnejte dozlatova pečené pusinky, které se rozplývají na jazyku. Jsou jemné a sladké, svou chutí vám osladí život.

    Porcí 10, Doba přípravy: 25 minut, Doba vaření 25 minut

    Ingredience

    • 100 g mouky
    • 100 g másla
    • 200 g vody
    • 200 g (4 velká) vejce
    • 1/4 čajové lžičky soli
    • Náplň
    • 1 balíček instantní pudinkové směsi
    • 240 ml mléka
    • 240 ml šlehačky

    Postup

    • 1. V míse smíchejte obsah balíčku instantní pudinkové směsi s 240 ml studeného mléka. Našlehejte spolu s dvojitou pudinkovou směsí a 240 ml studeného mléka v míse. Šlehejte společně po dobu 2 minut. Zakryjte a nechte v chladničce alespoň 5 minut.
    • 2. Šlehačem nebo dvojitým mixérem našlehejte šlehačku. Zakryjte a nechte v chladničce.
    • 3. Ve velkém kastrolu přiveďte k varu vodu a máslo. Při středně vysoké teplotě míchejte a povařte. Při středně vysoké teplotě vmíchejte mouku a sůl. Vytrvale míchejte, dokud se uprostřed kastrolu nevytvoří koule těsta. Přeneste těsto do velké míchací mísy a nechte 5 minut stát. Pomocí dvojitého mixéru postupně jedno po druhém zašlehejte vejce; po každém přidání dobře zamíchejte. Poté nabírejte těsto lžící a položte 5 cm od sebe na suchý pečicí papír.
    • 4. Pečte 25 minut při 218° C, dokud pusinky nezezlátnou. Středy by měly být suché.
    • 5. Jakmile pusinky vychladnou, můžete je rozkrojit a naplnit pudinkovou směsí nebo do nich pudink zanést cukrářským sáčkem.
    Šlehačkové pusinky

    Přijdejte se k Philips a získejte výhody

    * Toto pole je povinné
    *

    *
    Philips si váží Vašeho soukromí a rozhodně jej nebere na lehkou váhu. O našich zásadách ochrany osobních údajů se dozvíte více na následujícím odkazu:http://www.philips.cz/a-w/zasady-ochrany-osobnich-dat.html. O slevu 15 % na váš nákup v online obchodě Philips lze žádat pouze jednou.