EP1200/00
Snadná příprava 2 lahodných typů káv z čerstvých kávových zrn
Vychutnejte si lahodnou chuť a vůni kávy z čerstvých kávových bobů při dokonalé teplotě díky našemu inteligentnímu systému přípravy.
Bohužel tento produkt již není k dispozici
Pokud máte nárok na osvobození od DPH z lékařských zařízení, můžete si jej u tohoto výrobku vyžádat. Částka DPH bude odečtena z ceny uvedené výše. V nákupním košíku vyhledejte úplné informace
Spařovací jednotka je srdcem každého plně automatického kávovaru a měla by se pravidelně čistit. Plně vyjímatelná spařovací jednotka umožňuje důkladné čištění opláchnutím pod tekoucí vodou.
Inteligentní systém Aroma Extract pro přípravu kávy dokáže dosáhnout optimální rovnováhy mezi teplotou přípravy a extrakcí aromatu, protože udržuje teplotu vody v rozmezí 90 a 98 °C a současně reguluje průtok vody, abyste si mohli pokaždé vychutnat svou lahodnou kávu.
Pro vaše pohodlí je možné mýt celý mléčný systém, odkapávací tácek i zásobník na mletou kávu v myčce nádobí. Ušetříte tak čas a zajistíte hygienickou čistotu.
Když filtr vyměníte ve chvíli, kdy si to přístroj vyžádá, nebudete muset z přístroje odstraňovat vodní kámen až do 5 000 šálků* a současně získáte výhodu dokonale čisté vody.
Naše odolné mlýnky lze nastavit ve 12 stupních, takže kávová zrna můžete umlít na cokoliv od velmi jemného prášku až po nahrubo mletou kávu.
Upravte si sílu aroma a množství kávy pomocí nabídky My Coffee Choice. Jednoduše si vyberte ze tří různých nastavení dle vlastních preferencí.
Neodolatelná chuť a aroma kávy z čerstvých zrn je na dosah jednoho stisknutí tlačítka. Náš intuitivní dotykový displej vám umožní snadno vybrat oblíbenou kávu.
Čištění a údržba kávovaru jsou snadné díky automatickému programu, který vás upozorní na nutnost odstranění vodního kamene. Frekvenci tohoto postupu si můžete nastavit podle tvrdosti vody u vás doma.
Země původu
Vlastní nastavení
Varianta
Další funkce
Příslušenství
Technické údaje
Obecné specifikace
Servis
Udržitelnost
You are about to visit a Philips global content page
Continue