• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Mandlová polévka se smrkovými hřiby

    Bohatá a lahodná

    Porcí 4 p, Doba vaření 45 m

    Ingredience

    • 100 g oloupaných mandlí
    • 4 lžic oleje
    • 1 najemno nasekaná cibule
    • 1 najemno nasekaný stroužek česneku
    • 2 krajíce rozdrceného oschlého bílého chleba
    • 750 ml kuřecího vývaru (z kostky)
    • 250 ml bílého vína
    • 200 g smrkových hřibů nakrájených na plátky
    • 2 lžíce hladkolisté petrželky, nasekané najemno
    • čerstvě drcený černý pepř
    • – kuchyňský robot s nožovým příslušenstvím

    Postup

    • Opražte mandle v pánvi na smažení po dobu 3-4 minut a nechte vychladnout.
    • Osmažte cibuli a česnek na 2 lžících oleje, až zesklovatí (dávejte pozor, aby se nezbarvily a polévka pak měla pěknou světle žlutou barvu). Přidejte na pánev chléb a mandle a několik minut je smažte. Pak nechte trochu vychladnout.
    • Vložte nožové příslušenství do kuchyňského robotu a pak přidejte mandle spolu s 50 ml kuřecího vývaru. Připravte z mandlí pyré a lžící přelijte do polévkového kastrolu s těžkým dnem. Přidejte zbylý vývar a víno, přiveďte k varu a nechte povařit po dobu 15 minut.
    • Rozehřejte zbytek oleje a osmažte plátky hřibů po obou stranách, až jsou hnědé a křupavé. Potom podle chuti osolte a opepřete.
    • Podávejte polévku v hlubokých talířích s plátky hřibů, posypanou petrželkou.
    • Doba přípravy 45 minut
    Recept na mandlovou polévku se smrkovými hřiby | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.