Opražte mandle v pánvi na smažení po dobu 3-4 minut a nechte vychladnout.
Osmažte cibuli a česnek na 2 lžících oleje, až zesklovatí (dávejte pozor, aby se nezbarvily a polévka pak měla pěknou světle žlutou barvu). Přidejte na pánev chléb a mandle a několik minut je smažte. Pak nechte trochu vychladnout.
Vložte nožové příslušenství do kuchyňského robotu a pak přidejte mandle spolu s 50 ml kuřecího vývaru. Připravte z mandlí pyré a lžící přelijte do polévkového kastrolu s těžkým dnem. Přidejte zbylý vývar a víno, přiveďte k varu a nechte povařit po dobu 15 minut.
Rozehřejte zbytek oleje a osmažte plátky hřibů po obou stranách, až jsou hnědé a křupavé. Potom podle chuti osolte a opepřete.
Podávejte polévku v hlubokých talířích s plátky hřibů, posypanou petrželkou.
Kliknutím na odkaz opustíte oficiální web společnosti Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Jakékoli odkazy na webové stránky třetích stran, které se mohou objevit na těchto stránkách, jsou poskytovány pouze pro vaše pohodlí a v žádném případě nepředstavují žádné spojení nebo podporu informací poskytovaných na těchto propojených webových stránkách. Společnost Philips neposkytuje žádná prohlášení ani záruky jakéhokoli druhu s ohledem na jakékoli webové stránky třetích stran nebo informace na nich obsažené.