Žhavé letní slevy až 32 % na vybrané produkty Nabídka
Dnů
Hodin
Minut
Sekund
Žhavé letní slevy až 32 % na vybrané produkty Nabídka
0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Dušený losos s čerstvou zeleninou

    Křupavá jarní zelenina

    Porcí 4 p, Doba přípravy: 0 m, Doba vaření 40 m

    Ingredience

    • 4 steaky z lososa po 200 g
    • 10 g kopru (několik snítek si ponechte na zdobení)
    • 300 g bílé předvařené rýže
    • 1 cuketa nakrájená na jemné plátky
    • 200 g výhonků zeleného chřestu
    • 150 g bobu obecného (mraženého)
    • 150 g zahradního hrášku (mraženého)
    • čerstvě mletý pepř
    • sůl
    • olivový olej s citrónovou příchutí

    Postup

    • Dejte nádobu pro vaření v páře 1 na odkapávací tác. Dvě nádoby pro vaření v páře dejte na sebe do úrovně 1 a 2.
    • Nádobu pro vaření rýže v páře zavěste nad nebo do úrovně nádoby pro vaření v páře 2, přidejte rýži a přibližně 450 ml teplé vody a sůl. Zakryjte poklicí.
    • Nastavte časovač na 20 minut.
    • Potom naplňte nádobu pro vaření v páře 3: začněte plátky cukety, pak vložte výhonky chřestu, bob obecný a hrášek. Po 10 minutách vaření v páře dejte tuto nádobu pro vaření v páře nad nádobu pro vaření v páře 2.
    • Po 20 minutách vaření v páře dejte lososové steaky do nádoby pro vaření v páře na úroveň 1.
    • Přidejte několik snítek kopru pro zvýraznění chuti. Nastavte časovač na dalších 15 minut a vařte obsah nádob v páře na všech 3 úrovních, dokud není jídlo hotovo. Vypněte parní hrnec.
    • Ochuťte lososové steaky solí a čerstvě namletým pepřem a podávejte na lůžku z rýže a čerstvé zeleniny uvařené al dente. Oroste olivovým olejem s citrónovou příchutí a ozdobte několika snítkami kopru.
    Recept na dušeného lososa s čerstvou zeleninou | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.