8 filetů z kambaly (4 silné a 4 tenké filety ze 2 celých ryb)
150 g (divokého) špenátu
mletá mořská sůl
prášková paprika
5 g koriandru
Postup
Dejte dvě snítky koriandru (listy odložte stranou) do zvýrazňovače chuti.
Vložte do nádoby na vaření v páře na úrovni 2: začněte vrstvou zelených fazolí, pak vložte brokolicové květy a velkoplodou papriku. Zakryjte poklicí a položte na nádobu pro vaření v páře na úrovni 1.
Nastavte časovač na 20 minut.
Nastavte časovač na dalších 10 minut.
Po 3 minutách přidejte špenát do nádoby pro vaření v páře na úrovni 3 a na zbývajících 7 minut vložte do parního hrnce. Vypněte parní hrnec.
Rybí filety poprašte mletou mořskou solí a paprikou. Podávejte na lůžku ze zeleniny vařené v páře a ozdobte listy koriandru. Chutná dobře s malými novými bramborami pokropenými olejem s příchutí čili a česneku.
Související recepty
Hlavní chody
Recept na dušeného lososa s čerstvou zeleninou | Philips
Kliknutím na odkaz opustíte oficiální web společnosti Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Jakékoli odkazy na webové stránky třetích stran, které se mohou objevit na těchto stránkách, jsou poskytovány pouze pro vaše pohodlí a v žádném případě nepředstavují žádné spojení nebo podporu informací poskytovaných na těchto propojených webových stránkách. Společnost Philips neposkytuje žádná prohlášení ani záruky jakéhokoli druhu s ohledem na jakékoli webové stránky třetích stran nebo informace na nich obsažené.