1
Výrobky

Kambala vařená v páře se zeleninou

Recept na kambalu vařenou v páře se zeleninou | Philips

Překypuje zdravou chutí

Porcí 4 p, Doba vaření 40 m

Ingredience

  • 150 g očištěných zelených fazolí
  • 200 g hlávky brokolice nebo brokolicových květů
  • 1 žlutá velkoplodá paprika, očištěná a nakrájená
  • 8 filetů z kambaly (4 silné a 4 tenké filety ze 2 celých ryb)
  • 150 g (divokého) špenátu
  • mletá mořská sůl
  • prášková paprika
  • 5 g koriandru

Pokyny

  • Dejte dvě snítky koriandru (listy odložte stranou) do zvýrazňovače chuti.
  • Vložte do nádoby na vaření v páře na úrovni 2: začněte vrstvou zelených fazolí, pak vložte brokolicové květy a velkoplodou papriku. Zakryjte poklicí a položte na nádobu pro vaření v páře na úrovni 1.
  • Nastavte časovač na 20 minut.
  • Nastavte časovač na dalších 10 minut.
  • Po 3 minutách přidejte špenát do nádoby pro vaření v páře na úrovni 3 a na zbývajících 7 minut vložte do parního hrnce. Vypněte parní hrnec.
  • Rybí filety poprašte mletou mořskou solí a paprikou. Podávejte na lůžku ze zeleniny vařené v páře a ozdobte listy koriandru. Chutná dobře s malými novými bramborami pokropenými olejem s příchutí čili a česneku.
Recept na kambalu vařenou v páře se zeleninou | Philips