• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Kambala vařená v páře se zeleninou

    Překypuje zdravou chutí

    Porcí 4 p, Doba vaření 40 m

    Ingredience

    • 150 g očištěných zelených fazolí
    • 200 g hlávky brokolice nebo brokolicových květů
    • 1 žlutá velkoplodá paprika, očištěná a nakrájená
    • 8 filetů z kambaly (4 silné a 4 tenké filety ze 2 celých ryb)
    • 150 g (divokého) špenátu
    • mletá mořská sůl
    • prášková paprika
    • 5 g koriandru

    Postup

    • Dejte dvě snítky koriandru (listy odložte stranou) do zvýrazňovače chuti.
    • Vložte do nádoby na vaření v páře na úrovni 2: začněte vrstvou zelených fazolí, pak vložte brokolicové květy a velkoplodou papriku. Zakryjte poklicí a položte na nádobu pro vaření v páře na úrovni 1.
    • Nastavte časovač na 20 minut.
    • Nastavte časovač na dalších 10 minut.
    • Po 3 minutách přidejte špenát do nádoby pro vaření v páře na úrovni 3 a na zbývajících 7 minut vložte do parního hrnce. Vypněte parní hrnec.
    • Rybí filety poprašte mletou mořskou solí a paprikou. Podávejte na lůžku ze zeleniny vařené v páře a ozdobte listy koriandru. Chutná dobře s malými novými bramborami pokropenými olejem s příchutí čili a česneku.
    Recept na kambalu vařenou v páře se zeleninou | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.