• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Hranolky s jogurtovou omáčkou

    Příloha – 3-4 porce

    Porcí 3 p, Doba přípravy: 20 m, Doba vaření 15 m

    Ingredience

    • 500 g velkých voskových brambor
    • ½ lžíce (olivového) oleje
    • 150 ml (řeckého) jogurtu
    • 2 lžíce hladkolisté petrželky, nasekané najemno
    • Čerstvě mletý černý pepř

    Postup

    • Brambory oloupejte a nakrájejte (pomocí kráječe na hranolky) na dlouhé, 8 mm silné proužky.
    • Ponořte hranolky do vody minimálně na 30 minut. Důkladně je vysušte a poté je dosušte pomocí kuchyňských ubrousků.
    • Předehřejte přístroj airfryer na 150 °C. V široké míse namočte hranolky opatrně do oleje a vložte je do koše.
    • Koš zasuňte do přístroje airfryer a nastavte časovač na 5 minut. Hranolky smažte tak dlouho, až jsou jemně křupavé. Nechte je vychladnout.
    • Nyní zvyšte teplotu v přístroji airfryer na 180 °C. Zasuňte koš s hranolky znovu do přístroje a nastavte časovač na 10 minut. Tentokrát hranolky osmažte do zlatova.
    • Během smažení hranolků si připravte jogurtovou omáčku. V misce smíchejte jogurt s petrželkou a pažitkou. Osolte a opepřete podle chuti.
    • Nechte hranolky okapat v cedníku vyloženém kuchyňským papírem. Osolte.
    Recept na hranolky s jogurtovou omáčkou | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.