4 rajčata sušená na slunci a 1 lžíce rajčatového oleje
½ bochánku mozarelly nakrájené na 4 plátky
500 g očištěného fenyklu nakrájeného na plátky
2 oloupané stroužky česneku nakrájené na plátky
3 lžíce černých oliv
Postup
Dvě snítky bazalky (listy odložte stranou) dejte do zvýrazňovače chuti.
Nakrájejte brambory podélně napůl, vložte je do nádoby pro vaření v páře na úrovni 2 a posolte. Nastavte časovač na 15 minut, aby se brambory předvařily.
Zakryjte kuřecí prsa potravinovou fólií a rozklepejte. Dejte 2 lístky bazalky, 1 sušené rajče a 1 plátek mozarelly doprostřed každého kousku kuřete. Okořeňte solí a pepřem, pevně zabalte a zajistěte koktejlovým párátkem.
Po 10 minutách přidejte fenykl a česnek do nádoby pro vaření v páře na úrovni 3 a vařte v páře s ostatními potravinami po zbývajících 5 minut. V míse smíchejte brambory, fenykl a olivy a přidejte bazalku. Potřete kuřecí závitky olejem, rozřízněte je na tři kusy a podávejte se směsí brambor a fenyklu.
Celková doba přípravy přibližně 50 minut
Související recepty
Hlavní chody
Recept na dušeného lososa s čerstvou zeleninou | Philips
Kliknutím na odkaz opustíte oficiální web společnosti Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Jakékoli odkazy na webové stránky třetích stran, které se mohou objevit na těchto stránkách, jsou poskytovány pouze pro vaše pohodlí a v žádném případě nepředstavují žádné spojení nebo podporu informací poskytovaných na těchto propojených webových stránkách. Společnost Philips neposkytuje žádná prohlášení ani záruky jakéhokoli druhu s ohledem na jakékoli webové stránky třetích stran nebo informace na nich obsažené.