Odstraňte vnější listy pórku a nakrájejte je na 4 proužky. Zbývající část pórku nakrájejte na velmi tenké kroužky.
Dejte kokosové mléko do mísy a vmíchejte laos, česnek a zázvor. Ochuťte solí a pepřem.
Položte kolečka pórku doprostřed listů salátu a navrch položte tresčí filety. Nalijte kokosovou směs. Přeložte listy salátu přes rybu a zpevněte proužky pórku.
Do zvýrazňovače chuti dejte čaj. Do nádoby pro vaření v páře vložte rýži, citrónovou trávu a 350 ml vody a dejte vařit v páře na úrovni 1. Položte rybí závitky na rýži.
Nastavte časovač na 20 minut a vařte rybí závitky, dokud nejsou hotové. (Po 10 minutách rýži promíchejte.) Před podáváním vyjměte z rýže citrónovou trávu.
Celková doba přípravy je přibližně 35 minut
Doporučený parní hrnec
Pure Essentials Collection Parní hrnec
10 l, 900 W,
Digitální časovač, přednastavené doby,
Zvýrazňovač chutí, uchování v teple,
Plast/kov, černá
Kliknutím na odkaz opustíte oficiální web společnosti Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Jakékoli odkazy na webové stránky třetích stran, které se mohou objevit na těchto stránkách, jsou poskytovány pouze pro vaše pohodlí a v žádném případě nepředstavují žádné spojení nebo podporu informací poskytovaných na těchto propojených webových stránkách. Společnost Philips neposkytuje žádná prohlášení ani záruky jakéhokoli druhu s ohledem na jakékoli webové stránky třetích stran nebo informace na nich obsažené.