• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Srnčí steak s omáčkou z vlašských ořechů a granátovým jablkem

    Bohatá a plná chuť s osobitým nádechem

    Porcí 4 p

    Ingredience

    • 100 g oloupaných vlašských ořechů
    • 1 oloupaný stroužek česneku
    • 4 lžíce extra panenského olivového oleje
    • 3 lžíce najemno nasekaného koriandru nebo petrželky
    • 100 ml šťávy z granátového jablka
    • 4 srnčí steaky o pokojové teplotě
    • 2 lžíce másla
    • 1 granátové jablko
    • čerstvě drcený černý pepř
    • – plech, vymazaný
    • – kuchyňský robot s nožovým příslušenstvím

    Postup

    • Opražte vlašské ořechy 2-3 v pánvi na smažení a nechte vychladnout.
    • Dejte do kuchyňského robotu nožové příslušenství a pak přidejte vlašské ořechy, česnek, 2 lžíce oleje a koriandr. Připravte ze směsi pyré, nechte robot běžet a přidejte šťávu z granátového jablka. Podle chuti osolte a opepřete.
    • Předehřejte troubu na 150 ºC. Steaky osolte a opepřete (je lepší je osolit teď než po smažení, tak lépe zvýrazníte chuť). Rozehřejte máslo se zbylým olejem a smažte steaky po dobu 2-3 minut dohněda. V polovině doby je obraťte.
    • Podávejte steaky s omáčkou z vlašských ořechů a jadérky z granátového jablka.
    Recept na srnčí steak s omáčkou z ořechů | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.