Předehřejte troubu na 200 °C. Dejte červenou řepu do pekáče a zakryjte alobalem. Pečte ji v troubě po dobu 1 hodiny a pak nechte vychladnout.
Očistěte citrón a nastrouhejte 1 lžičku kůry.
Vložte nožové příslušenství do kuchyňského robotu a pak přidejte rybu, citrónovou kůru, šalotku, kapary, vejce, strouhanku, hořčicová semínka a sůl a opepřete podle chuti. Připravte hladkou směs pyré.
Mokrýma rukama připravte z rybí směsi 4 burgery, trochu je zploštěte a potom obalte v mouce.
Vytáhněte z trouby červenou řepu, stáhněte slupku (až řepa trochu vychladne) a připravte z nich v kuchyňském robotu pyré společně s křenem a crème fraîche. Podle chuti osolte a opepřete a udržujte teplé.
Nakrájejte citrón na tenké plátky. Smažte rybí burgery v oleji po dobu 10 minut na každé straně dozlatova. Podávejte s pyré z červené řepy a s citrónovými plátky.
Kliknutím na odkaz opustíte oficiální web společnosti Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Jakékoli odkazy na webové stránky třetích stran, které se mohou objevit na těchto stránkách, jsou poskytovány pouze pro vaše pohodlí a v žádném případě nepředstavují žádné spojení nebo podporu informací poskytovaných na těchto propojených webových stránkách. Společnost Philips neposkytuje žádná prohlášení ani záruky jakéhokoli druhu s ohledem na jakékoli webové stránky třetích stran nebo informace na nich obsažené.