• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Kuřecí brazilská roláda („rocambole“)

    Udělejte dojem na své přátele

    Porcí 1 p, Doba přípravy: 60 m

    Ingredience

    • Na náplň:
    • 1 cibule (průměrné velikosti)
    • 1 stroužek česneku
    • 500 g kuřecích prsíček, uvařených a prudce osmažených
    • 3 lžíce olivového oleje
    • 2 lžíce kukuřičného škrobu
    • 1 šálek (240 ml) mléka
    • Na těsto:
    • 200 g sýra ricotta
    • 150 g margarínu
    • 100 g kukuřičného škrobu
    • 200 g polohrubé mouky
    • 2 lžičky soli
    • 1 lžička jedlé sody

    Postup

    • 'Pomocí krájecího nože a nádoby kuchyňského robotu nasekejte najednou cibuli, česnek a kuře.
    • Na pánvi v oleji prudce osmažte cibuli a česnek. Přidejte kuře, osolte a opepřete podle chuti a dobře zamíchejte. Přidejte kukuřičný škrob smíchaný s mlékem a míchejte do zhoustnutí.
    • Sejměte z ohně, přidejte máslo a nechte vychladnout. Nasypte všechny přísady na těsto do mísy kuchyňského robotu a pomocí krájecího nože rozmixujte do hladka.
    • Předehřejte troubu na 180 °C. Položte těsto na pomoučený vál a rozválejte do tenké vrstvy. Potom opatrně přidejte vychladlou kuřecí směs a jemně stočte list těsta do brazilské rolády (rocambole).
    • Potřete vaječným žloutkem a pečte na střední stupeň po dobu přibližně 40 minut.
    • Ihned podávejte a ozdobte podle přání.
    • Celková doba přípravy 60 minut
    Recept na kuřecí brazilskou roládu („rocambole“) | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.