• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Thajské rybí koláčky s mangovou salsou

    Hlavní chod – 4 porce

    Porcí 4 p, Doba přípravy: 20 m, Doba vaření 14 m

    Ingredience

    • 1 zralé mango
    • 1½ lžičky červené chilli pasty
    • 3 lžíce čerstvého koriandru nebo hladkolisté petrželky
    • Šťáva a strouhaná kůra z 1 limetky
    • 500 g filé z bílé ryby (treska, tilapie, pangas)
    • 1 vejce
    • 1 najemno nasekaná zelená cibulka
    • 50 g mletého kokosu

    Postup

    • Oloupejte mango a nakrájejte ho na malé kostky. V misce smíchejte kostky manga s ½ lžičky červené chilli pasty a 1 lžící koriandru a dochuťte šťávou a kůrou z půlky limetky.
    • Rozemelte kuchyňským robotem rybí maso a smíchejte ho s 1 vejcem, 1 lžičkou soli a zbytkem limetkové kůry, červené chilli pasty a limetkové šťávy. Přidejte zbytek koriandru, zelenou cibulku a 2 lžíce kokosu.
    • Zbytek kokosu nasypejte do polévkového talíře. Masovou směs rozdělte na 12 dílů, vytvořte z nich kulaté koláčky a obalte je v kokosu.
    • Šest koláčků vložte do koše a koš zasuňte do přístroje airfryer. Nastavte časovač na 7 minut a smažte tak dlouho, až jsou koláčky zlatavě hnědé a propečené. Ostatní koláčky osmažte stejným způsobem.
    • Koláčky podávejte společně s mangovou salsou. Jako přílohu doporučujeme pandánovou rýži a restované čínské zelí.
    Recept na thajské rybí koláčky s mangovou směsí | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.