• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Sýrové fondue s grilovanými žampióny

    Opravdové potěšení, dokonalé pro sdílení

    Porcí 4 p, Doba vaření 25 m

    Ingredience

    • 250 g rozpůlených žampiónů
    • 1-2 lžíce olivového oleje
    • čerstvě drcený černý pepř
    • 300 g sýru gouda zbaveného kůrky
    • 300 g sýru čedar zbaveného kůrky
    • 500 ml suchého bílého vína
    • 1 lžíce citrónové šťávy
    • 3 lžíce vodky nebo ginu
    • 1 jarní cibulka nakrájená na plátky
    • 200 g syrových růžic květáku nebo brokolice
    • 8 krajíčků opečeného chleba nakrájeného na tenké proužky
    • - grilovací pánev
    • – dřevěné špízy
    • – kuchyňský robot s příslušenstvím na strouhání

    Postup

    • Potřete žampióny tenkou vrstvou oleje. Rozehřejte grilovací pánev a grilujte žampióny po dobu 2-3 minut. Potom podle chuti osolte a opepřete a napíchněte na dřevěné špízy.
    • Vložte do kuchyňského robotu příslušenství pro strouhání a nastrouhejte sýr. Rozehřejte víno v pánvi s těžkým dnem a v několika dávkách přidejte sýr. S přidáním další dávky vždy počkejte, než se předchozí rozpustí.
    • Potom smíchejte kukuřičnou mouku s citrónovou šťávou a přidejte do srýového fondue. Stále míchejte, dokud fondue trochu nezhoustne. Podle přání dochuťte vodkou a jarní cibulkou a položte na ohřívač, aby fondue zůstalo teplé.
    • Žampióny, růžice květáku a kousky opečeného chleba namáčejte u stolu do fondue.
    • Doba přípravy 25 minut
    Recept na sýrové fondue s grilovanými žampiony | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.