Dole najdete naše tipy a také druhy mléka, které můžete využívat s kávovarem Philips k dosažení optimálního napěnění mléka.
Aby byla mléčná pěna dokonalá, doporučujeme vždy použít vychlazené mléko. Kvalitu napěnění může ovlivňovat vyšší teplota mléka.
Je důležité, abyste použili dost mléka a zabránilo se tak vtažení vzduchu, který by ovlivnil výsledky napěnění. Zkuste mléčnou pěnu vylepšit zvýšením množství mléka.
Různé druhy mléka mohou způsobit odlišné množství a kvalitu pěny. Doporučujeme použít jeden z následujících druhů mléka:
Polotučného kravské mléko
Plnotučné kravské mléko
Bezlaktózové mléko
Rostlinné mlékoPoznámka: Doporučujeme zkontrolovat, zda je rostlinné mléko, které chcete použít, speciálně formulováno k přípravě pěny na cappuccina, latte a jiné mléčné nápoje. Vaše oblíbená značka může nabízet edici „Barista“ nebo „Professional“.
Abyste dosáhli dobré kvality napěnění mléka, zajistěte, aby byly systém na mléko a všechny související díly čisté. Díly čistěte podle pokynů v uživatelské příručce.
Vždy věnujte mimořádnou pozornost čištění systému okruhu mléka. Snažte se předejít zaschnutí mléka v okruhu, protože zaschlé mléko se obtížně odstraňuje.
Poznámka: Do myčky na nádobí je vhodný pouze systém na mléko LatteGo. Jiné systémy na mléko, například karafy na mléko, nejsou do myčky na nádobí vhodné.
Jestliže tato řešení problém nevyřeší, obraťte se na nás ohledně další pomoci.