Tiskové centrum

Lis 19, 2019

Nové dudlíky Philips Avent ultra air night a ultra air 18m+ umožňují citlivé dětské pokožce dýchat a respektují přirozený tvar dětských úst

Philips Avent přichází se dvěma novými dudlíky: ultra air night, který v noci jemně svítí, a ultra air 18m+ s mimořádně pevným dudlíkem podporujícím správný růst zubů a dásní.

39 % maminek dává v noci svému dítěti dudlík*. Philips Avent nyní přichází se speciálním nočním dudlíkem ultra air night, který v noci svítí a rodiče jej snadno najdou i po tmě, aniž by museli rozsvěcet – stačí nechat dudlík alespoň hodinu denně na denním nebo umělém světle. Mimořádně velké ventilační otvory kotouče zároveň umožňují citlivé pokožce dítěte dýchat, aby zůstala suchá a nepodrážděná. Lehký kotouč se zaoblenými hranami také pohodlně přilne ke kůži a testy prokázaly, že silikonové dudlíky s povrchovou úpravou, kterou se může dudlík ultra air night pochlubit, přijímá 98 % miminek**. Symetrický tvar dudlíku rovněž respektuje přirozený tvar dětského patra, dásní a zubů.

 

Některé děti se nechtějí vzdát dudlíku ani po 18. měsíci života. Ačkoliv už v tomto věku nemají přirozenou potřebu sát, používání dudlíku je uklidňuje. Pro rodiče, kteří svým batolatům ještě dudlík vzít nechtějí, jsou určeny nové dudlíky ultra air 18m+. Mimořádně pevný dudlík je ideální pro rostoucí ústa, dásně a zuby, zároveň je odolný proti rozkousání a je vyroben z jemnějšího silikonového materiálu než dudlík ultra air pro děti od 6 do 18 měsíců. Lehký kotouč je pohodlný pro pokožku a mimořádně velké ventilační otvory kotouče umožňují citlivé pokožce dýchat a zabraňují jejímu podráždění.
 

Oba dudlíky můžete ukládat do praktického cestovního pouzdra, které je součástí balení a které vám zároveň poslouží i jako sterilizátor – stačí do něj přidat vodu a vložit jej i s dudlíkem na chvilku do mikrovlnné trouby.

Dudlíky Philips Avent ultra air night se prodávají v balení po dvou kusech za cenu 239 Kč, dudlíky Philips Avent ultra air 18m+ se prodávají rovněž po dvou kusech za cenu 199 Kč.
 

Více na www.philips.cz/avent.

* Zjištěno dotazováním 2 673 novopečených maminek, co dělají pro to, aby jejich dítě mohlo v noci lépe spát, a co dělají, když se dítě v noci probudí.
 

** Spotřebitelské testy v USA v letech 2016 až 2017 prokázaly v průměru 98% úspěšnost přijetí dudlíku s povrchovou úpravou, která je používána u dudlíků Philips Avent ultra soft a ultra air.
 

Více na www.philips.cz/avent.

O společnosti Royal Philips

 

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) je přední společnost zabývající se technologiemi pro zdraví a zdravotnictví. Zaměřuje se na zlepšování zdraví lidí a dosahování dobrých výsledků napříč celým spektrem péče o zdraví, od zdravého životního stylu a prevence přes diagnostiku, léčbu a následnou domácí péči. Společnost Philips využívá pokročilou technologii a rozsáhlé klinické a spotřebitelské znalosti a poskytuje tak integrovaná řešení. Philips sídlí v Nizozemsku a je lídrem v oblasti diagnostického zobrazování, obrazem řízené terapie, monitorování pacienta, zdravotnické informatiky, osobního zdraví a domácí péče. Společnost Philips vytvořila v roce 2018 tržby ve výši 18,1 miliard EUR, zaměstnává přibližně 78 000 zaměstnanců a pobočky má ve více než 100 zemích. Novinky o společnosti Philips naleznete na webech www.philips.cz/spanek a www.philips.cz/a-w/about/news/home.html.

Číst víceČíst méně

Témata

Kontakty 

Fotografie ke stažení

Sdílejte obsah na sociálních médiích

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.