Tiskové centrum

Dub 01, 2021

Nová Philips Lumea Series 9000 IPL s technologií SenseIQ vnímá, co vaše pokožka potřebuje, a zbaví vás chloupků jemně a bezbolestně. Užívejte si hladkou pokožku až 6 měsíců*!


Odstraňujte chloupky bezbolestně, bezpečně a na míru své pokožce! Nová Philips Lumea Series 9000 díky technologii SenseIQ nejprve zjistí, jak intenzivní ošetření vaše pokožka potřebuje. Na základě toho vám doporučí ideální nastavení a poté se můžete pustit do samotného ošetření. Díky čtyřem unikátně navrženým nástavcům odstraníte chloupky i z citlivých oblastí a pokožka zůstane po ošetření bez podráždění a klidná.

Inteligentní senzor SmartSkin nejprve provede průzkum, jak intenzivní ošetření potřebuje právě vaše pokožka, a následně vám doporučí jeden z pěti stupňů nastavení intenzity. Poté stačí přiložit Philips Lumea Series 9000 k pokožce a stisknutím tlačítka vysílat záblesky, které se ovšem vyšlou pouze v případě, že je aplikační okénko plně přiloženo k pokožce, díky čemuž je ošetření zcela bezpečné. Zároveň je i bezbolestné, protože při domácím IPL ošetření se chloupky nevytrhávají ani neholí, ale dlouhodobě „uspávají“. Pulsní světlo (IPL) uvede chloupek do klidového stavu, během kterého vypadne a zpomalí se jeho další růst.

Čistička vzduchu Philips

První čtyři až pět ošetření je třeba provést vždy po dvou týdnech, přičemž studie ukazují, že se již po prvních třech kolech zbavíte až 92 % chloupků**. Pak už stačí jen jedna aplikace za čtyři až osm týdnů, a po dvanácti ošetřeních přestanou chloupků růst až na šest měsíců*. Pokožka po celou dobu zůstává krásně jemná a hebká na dotek, protože při domácím IPL ošetření nezarůstají chloupky, neobjevují se pupínky ani nedochází k zarudnutí ošetřené pokožky.

Philips Lumea Series 9000 byla stejně jako její předchůdkyně vyvinuta ve spolupráci s dermatology. Aby bylo ošetření pohodlné a rychlé, máte na každou partii k dispozici speciální nástavec: tedy na nohy a ruce, tvář, podpaží a oblast bikin. Každý z těchto čtyř nástavců má jinak velké a zakřivené aplikační okénko a také jiné barevné filtry, aby ošetření vyhovovalo potřebám konkrétní partie. Díky tomu zvládnete ošetřit obě lýtka za 8,5 minuty***, podpaží za 1,5 minuty*** a oblast bikin za 2 minuty***. Philips Lumea Series 9000 můžete používat s kabelem i bez něj, tedy kdekoliv, protože po ošetření nezůstává nepořádek.

Philips Lumea Series 9000 nabízí dva modely – BRI958/00 a BRI955/00, které nahrazují původní řadu Philips Lumea Prestige. Model BRI958/00 se světle růžovou rukojetí se prodává se čtyřmi nástavci a jeho cena je 13 999 Kč, model BRI955/00 s bílou rukojetí nabízí tři nástavce (na tělo, tvář a citlivé oblasti bikin a podpaží) a stojí 12 499 Kč.

 

Philips Lumea si celosvětově získala již 3,5 milionu uživatelek a stále větší oblibě se těší i aplikace Philips Lumea IPL, ve které najdou uživatelky praktické rady a která jim ohlídá plán ošetření jednotlivých partií.

 

Co je třeba udělat před prvním použití Philips Lumea? Pro koho je ošetření vhodné a pro koho ne? Jak se o Philips Lumea správně starat? Odpovědi na tyto a další otázky najdete v praktickém Průvodci použitím Philips Lumea.byla stejně jako její předchůdkyně vyvinuta ve spolupráci s dermatology. Aby bylo ošetření pohodlné a rychlé, máte na každou partii k dispozici speciální nástavec: tedy na nohy a ruce, tvář, podpaží a oblast bikin. Každý z těchto čtyř nástavců má jinak velké a zakřivené aplikační okénko a také jiné barevné filtry, aby ošetření vyhovovalo potřebám konkrétní partie. Díky tomu zvládnete ošetřit obě lýtka za 8,5 minuty***, podpaží za 1,5 minuty*** a oblast bikin za 2 minuty***. Philips Lumea Series 9000 můžete používat s kabelem i bez něj, tedy kdekoliv, protože po ošetření nezůstává nepořádek.

Více zjistíte na www.philips.cz/lumea.

* Průměrný výsledek 78% redukce chloupků na nohou, po úplném ošetřovacím cyklu (12 ošetření).

** Při dodržení plánu ošetření se mohou individuální výsledky lišit. Měřeno na nohou, po 3 ošetřeních, 27 z 55 žen dosáhlo výsledku 92 % či více.

*** Při zapojení Philips Lumea Series 9000 kabelem do elektrické sítě.

O společnosti Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) is a leading health technology company focused on improving people's health and enabling better outcomes across the health continuum from healthy living and prevention, to diagnosis, treatment and home care. Philips leverages advanced technology and deep clinical and consumer insights to deliver integrated solutions. Headquartered in the Netherlands, the company is a leader in diagnostic imaging, image-guided therapy, patient monitoring and health informatics, as well as in consumer health and home care. Philips' health technology portfolio generated 2016 sales of EUR 17.4 billion and employs approximately 70,000 employees with sales and services in more than 100 countries. News about Philips can be found at www.philips.com/newscenter.

Číst víceČíst méně

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.