Tiskové centrum

Říjen, 22

Novinka: Epilátor pro mokré i suché holení Philips Epilator Series 8000 nabízí víc než jen epilaci


Během 10 minut vám zajistí hladká lýtka a při ošetření vám díky přídavnému krytu pokožku jemně napne, aby byl celý proces co nejkomfortnější. Můžete jej používat kdekoliv a kromě epilace celého těla s ním zvládnete i pedikúru nebo peeling. Vyberte si některý ze sedmi modelů Philips Epilator Series 8000 a těšte se na pokožku bez chloupků až na čtyři týdny.

Díky vylepšeným diskům a více než 70 000 otáček za minutu vás spolehlivě zbaví chloupků, a to i těch nejjemnějších. S mimořádně širokou hlavicí navíc ošetříte jedním tahem větší část pokožky a obě lýtka tak zvládnete epilovat za 10 minut. Na ty nejmenší chloupky vám posvítí zabudované světlo Opti-light a s pomocí ergonomické rukojeti ve tvaru S zvládnete jednoduše epilovat i ta nejhůře dostupná místa. A aby bylo ošetření opravdu co nejpohodlnější, můžete epilátor používat i ve vaně nebo sprše, což vám ještě usnadní protiskluzový povrch rukojeti. Pokud ale pospícháte, můžete epilátor samozřejmě použít i nasucho. S kabelem i bez něj.

Základní model epilátoru Philips Epilator Series 8000 BRE700/00 ve variantě 3v1 nabízí kromě epilační hlavy ještě kryt pro jemné odstranění chloupků na obličeji, v podpaží a oblasti třísel a také kryt, který zajišťuje dokonalý kontakt s pokožkou, napíná ošetřované místo a zmírňuje nepříjemné pocity během epilace.

Nejvyšší model epilátoru Philips Epilator Series 8000 BRE740/10 ve variantě 9v1 je navíc doplněn o holicí hlavici a zastřihovací hřeben pro hladké oholení, zastřihovací hlavici a nástavec pro ošetření třísel, tělový peelingový kartáček a nástavec na pedikúru. Právě poslední dva doplňky vykouzlí z epilátoru multifunkční přístroj: peelingový kartáček odstraní odumřelou kůži a působí proti zarůstání chloupků, o což se postará 48 200 jemných hypoalergenních štětin. Precizní rotační kotouč nástavce na pedikúru vám pak zajistí hladká chodidla od paty až po špičky prstů během pěti minut. Na větší plochy chodidla použijte rovný povrch nástavce, na plochy prstů horní špičku a na ztvrdlou kůži zakřivenou stranu.

Všech sedm modelů epilátoru Philips Epilator Series 8000 vydrží po dvouhodinovém nabití pracovat až 40 minut a všechny také nabízejí funkci rychlého nabíjení. Můžete si také vybrat ze dvou nastavení rychlosti. Cena epilátorů Philips Epilator Series 8000 začíná na 1 699 Kč.
 

Více zjistíte na www.philips.cz/epilator-8000.

About Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) is a leading health technology company focused on improving people's health and enabling better outcomes across the health continuum from healthy living and prevention, to diagnosis, treatment and home care. Philips leverages advanced technology and deep clinical and consumer insights to deliver integrated solutions. Headquartered in the Netherlands, the company is a leader in diagnostic imaging, image-guided therapy, patient monitoring and health informatics, as well as in consumer health and home care. Philips' health technology portfolio generated 2016 sales of EUR 17.4 billion and employs approximately 70,000 employees with sales and services in more than 100 countries. News about Philips can be found at www.philips.com/newscenter.

Číst víceČíst méně

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.