Tiskové centrum

Čer 08, 2020

Den otců - Všechno nejlepší, táto!


Každou třetí neděli v červnu se slaví Den otců. Pokud chcete tomu svému připomenout, že ho máte rádi a že na něj myslíte, dejte mu dárek. A stejně tak otci svých dětí. Takový dárek, který opravdu využije a který z něj udělá ještě většího fešáka.

Prémiový zastřihovač Philips MG7745/15 14v1

S tímto moderním multifunkčním zastřihovačem si váš otec nebo partner upraví doslova celé tělo. S pomocí kovového zastřihovače s technologií DualCut bez hřebenu vytvoří ostré linie kolem okrajů vousů, vlasů nebo na krku, případně si může zastřihnout chloupky na těle na minimální délku. Nebo může sáhnout po některém z osmi hřebenů, které najde v balení – na vlasy, tělo, vousy i strniště. Holicí strojek na tělo nabízí jedinečný systém ochrany pokožky, takže chrání i ty nejcitlivější partie, a přesný holicí strojek využije po zastřihování k doladění okrajů na tváři nebo krku. Ocení i zastřihovač nosních a ušních chloupků, neklouzavou gumovou rukojeť, pětiletou záruku nebo možnost používat a čistit zastřihovač pod tekoucí vodou. Cena je 2 199 Kč.
 

Philips OneBlade Tvář + tělo QP2630/30

Pokud váš táta nebo partner rád experimentuje s tvarem a délkou svých vousů, případně ho prostě jen nebaví udržovat si hladce oholenou tvář, tohle bude dárek přesně pro něj. OneBlade Tvář + tělo zastřihuje, tvaruje i holí vousy jakékoliv délky, a to jedním tahem a bez podráždění nebo poranění pokožky, protože se jí během holení vůbec nedotýká. Stačí si vybrat a nasadit jeden ze čtyř hřebenů. Zároveň si poradí i s chloupky po celém těle včetně citlivých oblastí díky hřebenu na tělo, s nímž se dá jezdit ve všech směrech. Rychle se pohybující ostří (200 kmitů za vteřinu) zase perfektně funguje i u delších vousů a díky oboustrannému břitu jdou hravě vytvarovat přesné linie. Břity vydrží přibližně čtyři měsíce a indikátor majitele upozorní, až nastane čas na jejich výměnu. Při plném nabití pracuje 60 minut. Cena je 1 699 Kč.

 

Philips OneBlade Pro Tvář + tělo QP6620/20

Chcete dopřát obdarovanému ještě profesionálnější zastřihování? Dejte mu model Philips OneBlade Pro Tvář + tělo, který má stejné přednosti jako předchozí model, ale místo čtyř hřebenů na tvář nabízí jeden univerzální a přesný zastřihovací hřeben se 14 možnostmi nastavení délky v rozmezí od 0,4 do 10 mm pro ještě rovnoměrnější zastřihování. Na tělo je pak možné opět použít samostatný třímilimetrový hřeben. Po hodině nabíjení dokáže tento OneBlade pracovat až 90 minut. Cena je 2 799 Kč.

 

Holicí strojek Philips řady 7000 pro citlivou pokožku

Darujte oslavenci osobní plán holení na míru. Stejně jako je jedinečný on, je jedinečná i jeho pokožka. Holicí strojek Philips řady 7000 určený speciálně pro citlivou pokožku může propojit s mobilní aplikací, která nejprve detailně zjistí vše o jeho návycích, potřebách a problémech s pokožkou. Poté sestaví majiteli strojku personifikovaný plán holení a zásobí ho řadou užitečných rad. Kroužky SkinGlide zajišťují během holení maximální pohodlí a nedráždí ani velmi citlivou pokožku, vícesměrná detekce křivek jemně kopíruje kontury obličeje a krku a břity holí přesně, na jedno přejetí a s minimem tahání. Strojek dokáže také upravovat výkon podle aktuální hustoty vousů, holí nasucho i namokro a při plném hodinovém nabití vydrží bezdrátově pracovat 50 minut. Cena strojků Philips řady 7000 začíná na 4 499 Kč.
 

Produkty Philips koupíte na www.philips.cz/obchod.  

About Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) is a leading health technology company focused on improving people's health and enabling better outcomes across the health continuum from healthy living and prevention, to diagnosis, treatment and home care. Philips leverages advanced technology and deep clinical and consumer insights to deliver integrated solutions. Headquartered in the Netherlands, the company is a leader in diagnostic imaging, image-guided therapy, patient monitoring and health informatics, as well as in consumer health and home care. Philips' health technology portfolio generated 2016 sales of EUR 17.4 billion and employs approximately 70,000 employees with sales and services in more than 100 countries. News about Philips can be found at www.philips.com/newscenter.

Číst víceČíst méně

Témata

Kontakty 

Fotografie ke stažení

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.