Tiskové centrum

Říj 25, 2019

Dárky pro pohodlnější život


Chcete potěšit své blízké dárkem, který jim usnadní život a pomůže jim šetřit drahocenný čas a energii? Sáhněte po některém z následujících praktických pomocníků, který jim ukáže, že i žehlení, vysávání a příprava kávy nebo křupavého kuřete může být rychlejší a pohodlnější.

Automatický kávovar Philips 3200 LatteGo

Plnoautomatický kávovar Philips LatteGo

Pokud milujete kávu s mlékem, může vás od přípravy našlehané mléčné pěny u běžného automatického kávovaru odradit čištění a údržba mléčného systému plného hadiček a trubiček. Philips proto přišel s jedinečným mléčným systémem LatteGo, který vyčistíte velmi jednoduše a rychle. Skládá se pouze ze dvou částí, které po použití jednoduše propláchnete pod tekoucí vodou, napěňovací komoru můžete navíc i vložit do myčky nádobí. Výsledná mléčná pěna je hedvábně jemná a bohatá a výborně doladí některý z vybraných kávových nápojů, která Philips LatteGo nabízí. 

 

Kávu můžete buďto připravit jediným dotykem, nebo zaexperimentovat se silou, objemem a teplotou nápoje – jak máte zrovna náladu. Kávovar také disponuje extrémně odolnými keramickými mlýnky, které se nepřehřívají, uchovávají aroma i chuť kávových zrn a rovněž vám umožní nastavit si stupeň mletí. Filtr AquaClean zabraňuje usazování vodního kamene, takže je celá údržba kávovaru ještě jednodušší.

Parní generátor Philips PerfectCare Elite Plus

Parní generátor Philips PerfectCare Elite Plus

Nebaví vás žehlení? Vyzkoušejte parní generátor, se kterým je žehlení výrazně rychlejší a jednodušší než s klasickou žehličkou. Díky silnému parnímu rázu a výkonu si poradí i s tím nejodolnějším záhybem nebo materiálem, a to doslova jedním tahem. Zároveň ale silná pára prostupuje jakoukoliv látkou bez rizika, že by ji poškodila - jinými slovy můžete plynule přecházet z džínů na hedvábí, aniž byste museli řešit nastavování teploty nebo se strachovat, že citlivější materiál zničíte. Zapnutou žehličku můžete dokonce nechat položenou na prádle, protože inteligentní snímač reaguje na pohyb a uvolňuje páru automaticky jen při žehlení. Velký zásobník na vodu vystačí až na 2 hodiny žehlení a žehlička je navíc úžasně lehká, takže je celé žehlení maximálně pohodlné.

Ruční napařovač oděvů Philips Steam&Go

Epilátor Philips Satinelle Essential

Nestihli jste si zajistit hladkou pokožku s pomocí Philips Lumea neboli IPL ošetření? A zároveň nechcete řešit během dovolené chloupky? Tento epilátor udrží vaši pokožku hladkou po dlouhé týdny. Odstraní i ty nejjemnější chloupky a díky světlu Opti-light na ně během epilace lépe uvidíte. Vybrat si můžete ze dvou nastavení rychlosti podle toho, jestli chcete odstranit tenčí nebo silnější chloupky, a oceníte i bohatou sadu příslušenství: holicí  hlavu a hřeben pro hladké oholení, zastřihovací hlavu a nástavec pro oblast třísel, masážní kryt, peelingovou rukavici zabraňující zarůstání chloupků mezi jednotlivými epilacemi a cestovní pouzdro.

Kombinovaná čistička a zvlhčovač vzduchu Philips AC3829/10 2v1

Ruční napařovač oděvů Philips Steam&Go

Spolehlivě odstraní záhyby z oblečení, které jste právě vyndali z kufru nebo si ho chce vzít na sebe do práce a pospícháte. Práce s tímto ručním napařovačem je velmi pohodlná, protože nepotřebujete žehlicí prkno – oblečení stačí pověsit na ramínko nebo jej položit na postel. Napařování je zároveň velmi rychlé, napařovač se totiž nahřeje dříve, než daný kousek vyndáte ze skříně, a to za pouhých 45 vteřin. Během chvilky s ním pak každou žehlitelnou látku bezpečně vyhladíte, aniž byste ji spálili nebo poškodili, případně na oblečení zanechali nevzhledné mokré skvrny. Napařovač má ergonomický tvar, je lehký a kompaktní a poradí si i s jemnými materiály, atypickými střihy nebo nepříjemnými pachy, díky čemuž můžete prát méně často a prodloužit tak životnost oděvů (nebo i dětských plyšáků). Na silnější tkaniny můžete použít přiložený kartáč, který se dostane až do vláken, a součástí balení je i vak odolný proti teplu pro snadné ukládání. 

Zvlhčovač vzduchu Philips HU4803/01

Kombinovaná čistička a zvlhčovač vzduchu Philips AC3829/10 2v1

Hodí se do místnosti o velikosti až 37 m2 a dokáže ze vzduchu odstranit 99,97 % částic o velikosti pouze 0,3 um. Kromě smogu a prachu zbaví vzduch v místnosti i alergenů, virů, bakterií, pachů nebo škodlivých plynů. Během topné sezony ji můžete používat v režimu 2v1, tedy jako čističku i zvlhčovač, v teplejších měsících pak třeba jen v režimu samostatného čištění. Vybírat můžete ze tří automatických režimů: běžného, extra tichého spánkového a režimu proti alergenům. Kvalitu vzduchu v místnosti dokáže čistička monitorovat sama a také sama ihned reaguje na sebemenší změny. Díky technologii NanoCloud rozšiřuje tento model v režimu zvlhčování po místnosti pouze čisté molekuly vody a nezanechává na podlaze a nábytku bílý prach a mokré skvrny. Philips AC3829/10 můžete zároveň propojit s mobilní aplikací Air Matters nebo Clean Home + a ovládat jej odkudkoliv. 

Čistička vzduchu Philips AC3858/50

Zvlhčovač vzduchu Philips HU4803/01

Běžné ultrazvukové zvlhčovače šíří při provozu po místnosti poměrně velké množství zdraví škodlivých bakterií, takže jejich používání má i svá zdravotní rizika. Tento zvlhčovač ale díky technologii chytrého odpařování NanoCloud rozšiřuje pouze čisté molekuly vody a navíc zcela rovnoměrně, takže nevytváří na podlaze a nábytku mokré skvrny ani bílý prach. Zvolte si vlhkost vzduchu mezi 40, 50 a 60 procenty a vyberte si jeden ze tří režimů zvlhčování: tichý, standardní nebo automatický, který neustále hlídá vlhkost pomocí digitálního snímače a zvlhčovač v případě potřeby zapíná a vypíná. Při spánkovém režimu pak přístroj funguje při minimální hladině hluku a se ztlumenými kontrolkami.

Čistička vzduchu Philips AC3858/50

Čistička vzduchu Philips AC3858/50

Vyčistí místnost o velikosti až 60 m2 a odstraní ze vzduchu 99,9 % částic o velikosti 0,03 um, alergeny, bakterie, viry, pachy a plyny. Navíc obsahuje duální snímač, který 60 000krát za minutu skenuje škodlivé částice a plyny ve vzduchu a dokáže na ně ihned zareagovat. O aktuální kvalitě vzduchu vás informuje barevný kroužek na displeji a v okamžiku, kdy se v místnosti zešeří, sama ztlumí displej, aby vás zbytečně neoslňoval. V režimu spánku pak kromě ztlumeného displeje oceníte i minimální hladinu hluku. Také tuto čističku můžete propojit s aplikacemi Air Matters a Clean Home + a ovládat ji na dálku, případně mít neustálý přehled o stavu filtru. Oceníte i stylový minimalistický design čističky. 

Bezdrátový tyčový vysavač Philips SpeedPro Max Aqua

Bezdrátový tyčový vysavač Philips SpeedPro Max Aqua

Máte rádi doma uklizeno, ale neradi kvůli tomu trávíte úklidem moc času a úsilí? Bezdrátový tyčový vysavač vám pomůže nejen s každodenním úklidem. Philips SpeedPro Max Aqua odstraní nečistoty ze všech druhů podlah včetně koberců s hustým vláknem, a to dokonce i při pohybu zpět. Hlavně ale dokáže vysávat a vytírat doslova jedním tahem a poradí si i s odolnějšími skvrnami: stačí šlápnout na pedál. Oceníte i přenosný ruční vysavač a integrované příslušenství, například dlouhou trubici, se kterou dosáhnete až ke stropu, nebo mini turbo kartáč, který odstraní vlasy a srst z pohovek. Na jedno nabití vydrží vysavač pracovat až 75 minut a o stavu baterie vás průběžně informuje digitální displej. 

Horkovzdušná fritéza Philips Airfryer XXL

Horkovzdušná fritéza Philips Airfryer XXL

Zapomeňte na klasickou fritézu, která se utápí v litrech oleje. Philips Airfryer XXL využívá ke smažení horký vzduch a díky speciální technologii dokáže z jídla navíc extrahovat přebytečný tuk a zachytit jej do redukční nádoby, kterou po vyčištění snadno umyjete v myčce. Výsledkem takového přípravy je šťavnaté kuře nebo křupavé hranolky, které chutnají jako dobře prosmažené, ale obsahují žádný nebo jen minimum tuku. Airfryer umí i grilovat, péct nebo opékat, takže s jeho pomocí můžete připravovat každodenní rychlé večeře nebo svačiny. Vejde se do něj celé kuře nebo až 1,4 kg hranolků a díky přednastaveným programům můžete připravovat pokrmy jediným dotykem, případně i využít funkci udržování teploty, pokud by se některý strávník opozdil. 

Produkty koupíte na www.philips.cz/obchod

O společnosti Royal Philips

 

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) je přední společnost zabývající se technologiemi pro zdraví a zdravotnictví. Zaměřuje se na zlepšování zdraví lidí a dosahování dobrých výsledků napříč celým spektrem péče o zdraví, od zdravého životního stylu a prevence přes diagnostiku, léčbu a následnou domácí péči. Společnost Philips využívá pokročilou technologii a rozsáhlé klinické a spotřebitelské znalosti a poskytuje tak integrovaná řešení. Philips sídlí v Nizozemsku a je lídrem v oblasti diagnostického zobrazování, obrazem řízené terapie, monitorování pacienta, zdravotnické informatiky, osobního zdraví a domácí péče. Společnost Philips vytvořila v roce 2018 tržby ve výši 18,1 miliard EUR, zaměstnává přibližně 78 000 zaměstnanců a pobočky má ve více než 100 zemích. Novinky o společnosti Philips naleznete na webech www.philips.cz/spanek a www.philips.cz/a-w/about/news/home.html.

Číst víceČíst méně

Témata

Kontakty 

Fotografie ke stažení

Sdílejte obsah na sociálních médiích

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.