Tiskové centrum

Čer 06, 2019

Nový plnoautomatický kávovar Philips 2200


Nový plnoautomatický kávovar Philips série 2200 vám do čerstvé kávy naservíruje delikátní mléčnou pěnu. A mléčný systém pak nabídne velmi jednoduchou údržbu.

Připravte si lahodnou kávu v pohodlí domova. Nový plnoautomatický kávovar Philips série 2200 se postará nejen o dokonale umletou kávu, ale také o unikátní extrakci aromatu, umožní vám zvolit si sílu i objem nápoje a vybrat si úroveň jemnosti mletí kávy. Celá příprava kávy i údržba kávovaru je zároveň velmi jednoduchá.

Součástí kávovaru je vysokorychlostní napěňovač mléka LatteGo, který připraví tu nejjemnější krémovou pěnu. Míchá totiž mléko, páru a vzduch v dokonalém poměru, a navíc se skládá pouze ze dvou částí bez trubiček, takže ho můžete snadno vyjmout a opláchnout pod tekoucí vodou nebo ho vložit do myčky.

Vždy perfektní káva

Keramické mlýnky, kterými je kávovar vybaven, jsou velmi odolné a přesné, takže kávu pokaždé umelou stejně. A to až pro 20 000 šálků kávy. Inteligentní systém Aroma Extract navíc umí dosáhnout optimální rovnováhy mezi teplotou přípravy a extrakcí aromatu. Můžete si také nastavit jednu z 12 úrovní jemnosti mletí kávy a s pomocí funkce My Coffee Choice zvolit požadovanou sílu a objem nápoje. Čerstvost kávových zrn pak zajišťuje patentovaný uzávěr zásobníku Aroma seal. Nový kávovar Philips série 2200 vám připraví jak klasickou kávu, tak espresso nebo cappuccino, a to až dva šálky najednou. Celá příprava je velmi snadná díky přehlednému dotykovému ovládacímu panelu.

Jednoduchá údržba

Stejně jednoduchá je i údržba kávovaru. Vodu můžete používat z kohoutku, a sice díky patentovanému vodnímu filtru Philips AquaClean, který zamezuje usazování vodního kamene. Pokud je filtr pravidelně vyměňován, nemusíte vodní kámen odstraňovat až do 5 000 šálků1. Lehce lze opláchnout i spařovací jednotku, protože je jednoduše vyjímatelná. 

 

Cena nového kávovaru Philips série 2200 je 12 999 Kč. 

Skutečný počet šálků závisí na zvolených variantách kávy a frekvenci mytí a čištění.

O společnosti Royal Philips


Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) je přední společnost zabývající se technologiemi pro zdraví a zdravotnictví. Zaměřuje se na zlepšování zdraví lidí a dosahování dobrých výsledků napříč celým spektrem péče o zdraví, od zdravého životního stylu a prevence přes diagnostiku, léčbu a následnou domácí péči. Společnost Philips využívá pokročilou technologii a rozsáhlé klinické a spotřebitelské znalosti a poskytuje tak integrovaná řešení. Philips sídlí v Nizozemsku a je lídrem v oblasti diagnostického zobrazování, obrazem řízené terapie, monitorování pacienta, zdravotnické informatiky, osobního zdraví a domácí péče. Společnost Philips vytvořila v roce 2018 tržby ve výši 18,1 miliard EUR, zaměstnává přibližně 78 000 zaměstnanců a pobočky má ve více než 100 zemích. Novinky o společnosti Philips naleznete na webech www.philips.cz/spanek a www.philips.cz/a-w/about/news/home.html.
Číst víceČíst méně

Témata

Kontakty 

Fotografie ke stažení

Sdílejte obsah na sociálních médiích

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.