0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Podpora Philips

    Jak mohu odvápnit kávovar Philips Barista Brew?

    Zveřejněno dne 17. července 2024
    Odvápňováním kávovaru Philips Barista Brew pravidelně a po rozsvícení kontrolky odvápnění zajistíte skvělou chuť a teplotu kávy. Podívejte se na video nebo si níže přečtěte návod, jak to snadno provést sami. 
     
    Poznámka: Používejte pouze odvápňovací přípravek pro kávovary Philips (CA6700). Odvápňovací přípravek pro kávovary Philips pořídíte v místních a internetových obchodech nebo v autorizovaných servisních střediscích.

     

    Odvápňování kávovaru Philips Barista Brew

    Příprava na odvápnění 
    1. ZAPNĚTE přístroj. 
    2. Vyjměte nádobku na odkapávání, vyprázdněte ji a vraťte zpět na místo. 
    3. Vyjměte a vyprázdněte odnímatelný zásobník vody. 
    4. Do nádržky na vodu nalijte celou láhev prostředku pro odvápnění pro kávovary Philips a poté ji naplňte vodou až po značku pro odvápňování. 
    5. Vezměte prázdný košík filtru, vložte jej do portafiltru a zajistěte portafiltr v poloze pro přípravu kávy. 
    6. Pod výpust kávy a výpust horké vody umístěte velkou nádobu (≥ 1,2 l). Pod parní trysku umístěte další nádobu (≥ 1,2 l).  
    Odvápňovací cyklus 
    1. Ujistěte se, že je knoflík pro horkou vodu / páru v poloze „0“ a přístroj je připraven k použití. 
    2. Současně stiskněte a podržte tlačítko Espresso a tlačítko Double Espresso. Po třech sekundách by se měl ozvat zvukový signál. 
    3. Kontrolka odvápnění a tlačítka pro přípravu kávy začnou blikat. To značí, že byl zahájen proces odvápňování. 
    4. Cyklus odvápňování začíná tím, že přes výpust kávy začne po krátkou dobu protékat odvápňovací směs. Poté bude odvápňovací směs po určitou dobu protékat přes parní trysku.  
    5. Tento proces se několikrát zopakuje a poté se kávovar sám vypne. 
    Proplachovací cyklus 
    1. Vodní nádržku vyprázdněte, vypláchněte a znovu naplňte vodou po značku MAX. Vyprázdněte nádoby a umístěte je zpět pod výpust kávy, výpust horké vody a parní trysku. 
    2. Přístroj znovu zapněte. Rozsvítí se kontrolka Espresso. 
    3. Stisknutím tlačítka Espresso spusťte proplachovací cyklus. 
    4. Přístroj začne vypouštět horkou vodu z výpusti kávy a horké vody. Poté začne horká voda protékat i parní tryskou. 
    5. Jakmile přístroj přestane vypouštět horkou vodu, proces odvápňování je dokončen. 
    6. Vyjměte a vyprázdněte nádoby a naplňte nádržku na vodu. 
    7. Kávovar je připraven k další přípravě kávy. 
    Nádoba na oplachování

    Informace na této stránce jsou platné pro následující modelové číslo: PSA3218/10 , PSA3228/01 .

    Hledáte něco jiného?

    Prohlédněte si všechny možnosti podpory Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.