• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Bramborová polévka s lanýžovým olejem

    Syté jídlo, které má úroveň

    Porcí 4 p, Doba přípravy: 0 m, Doba vaření 20 m

    Ingredience

    • 3 jarní cibulky
    • 4 lžíce olivového oleje
    • 300 g brambor nakrájených na kostičky
    • 125 ml crème fraîche
    • 1 lžička tymiánu
    • 750 ml kuřecího vývaru
    • 250 g výběrových žampiónů
    • 100 g nastrouhaného parmezánu
    • 1 lžíce lanýžového oleje

    Postup

    • Nakrájejte jarní cibulky na kroužky a dejte bílé a zelené části zvlášť. 'Rozehřejte 2 lžíce oleje v polévkovém hrnci a prudce osmažte bílé části jarních cibulek.
    • Přidejte brambory, prudce smažte další 2 minuty a potom přidejte crème fraîche a tymián. Přilijte kuřecí vývar, přiveďte vše k varu a nechte polévku mírně vařit po dobu 10 minut.
    • Mezitím rozehřejte zbytek oleje v pánvi na smažení a smažte žampióny po dobu 5 minut. Pak dostatečně okořeňte podle chuti a pokapejte lanýžovým olejem.
    • Pomocí ručního mixéru vytvořte z polévky pyré a okořeňte podle chuti.
    • Polévku podávejte v hlubokých talířích. Přidejte smažené žampióny a posypte sýrem a zelenými částmi jarní cibulky.
    • Celková doba přípravy 20 minut
    Recept na bramborovou polévku s lanýžovým olejem | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.