• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Rybí burgery s opečeným pyré z červené řepy

    Dokonalá alternativa k tradičnímu masovému burgeru

    Porcí 4 p, Doba vaření 75 m

    Ingredience

    • 6 syrových červených řep (asi 1 kg)
    • 1 citrón
    • 750 g filetu z tresky nařezaného na kousky
    • 1 šalotka nakrájená na kousky
    • 1 lžička kaparů
    • 1 vejce
    • 1  rozdrcený krajíc oschlého chleba
    • sůl
    • čerstvě drcený černý pepř
    • 50 g mouky
    • 4 lžíce extra panenského olivového oleje
    • 1 lžíce jemně nastrouhaného křenu
    • 125 ml crème fraîche
    • – alobal
    • – kuchyňský robot s nožovým příslušenstvím

    Postup

    • Předehřejte troubu na 200 °C. Dejte červenou řepu do pekáče a zakryjte alobalem. Pečte ji v troubě po dobu 1 hodiny a pak nechte vychladnout.
    • Očistěte citrón a nastrouhejte 1 lžičku kůry.
    • Vložte nožové příslušenství do kuchyňského robotu a pak přidejte rybu, citrónovou kůru, šalotku, kapary, vejce, strouhanku, hořčicová semínka a sůl a opepřete podle chuti. Připravte hladkou směs pyré.
    • Mokrýma rukama připravte z rybí směsi 4 burgery, trochu je zploštěte a potom obalte v mouce.
    • Vytáhněte z trouby červenou řepu, stáhněte slupku (až řepa trochu vychladne) a připravte z nich v kuchyňském robotu pyré společně s křenem a crème fraîche. Podle chuti osolte a opepřete a udržujte teplé.
    • Nakrájejte citrón na tenké plátky. Smažte rybí burgery v oleji po dobu 10 minut na každé straně dozlatova. Podávejte s pyré z červené řepy a s citrónovými plátky.
    • Doba přípravy 1 hodina a 15 minut
    Recept na rybí burgery s opečeným pyré z řepy | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.