• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Kuřecí závitky s rajčaty sušenými na slunci a mozarellou

    Slunce Středomoří na talíři

    Porcí 4 p, Doba přípravy: 0 m, Doba vaření 50 m

    Ingredience

    • 750 g oloupaných malých nových brambor
    • sůl a pepř
    • 4 jednotlivá kuřecí prsa
    • 3 snítky bazalky
    • 4 rajčata sušená na slunci a 1 lžíce rajčatového oleje
    • ½ bochánku mozarelly nakrájené na 4 plátky
    • 500 g očištěného fenyklu nakrájeného na plátky
    • 2 oloupané stroužky česneku nakrájené na plátky
    • 3 lžíce černých oliv

    Postup

    • Dvě snítky bazalky (listy odložte stranou) dejte do zvýrazňovače chuti.
    • Nakrájejte brambory podélně napůl, vložte je do nádoby pro vaření v páře na úrovni 2 a posolte. Nastavte časovač na 15 minut, aby se brambory předvařily.
    • Zakryjte kuřecí prsa potravinovou fólií a rozklepejte. Dejte 2 lístky bazalky, 1 sušené rajče a 1 plátek mozarelly doprostřed každého kousku kuřete. Okořeňte solí a pepřem, pevně zabalte a zajistěte koktejlovým párátkem.
    • Po 10 minutách přidejte fenykl a česnek do nádoby pro vaření v páře na úrovni 3 a vařte v páře s ostatními potravinami po zbývajících 5 minut. V míse smíchejte brambory, fenykl a olivy a přidejte bazalku. Potřete kuřecí závitky olejem, rozřízněte je na tři kusy a podávejte se směsí brambor a fenyklu.
    • Celková doba přípravy přibližně 50 minut
    Recept na kuřecí závitky s rajčaty a mozarellou | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.