• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Korejská míchaná rýže se zeleninou (bibimbap)

    Zdravé jídlo pro každý den

    Porcí 1 p, Doba vaření 35 m

    Ingredience

    • 300 g rýže
    • 2 prolisované stroužky česneku
    • 3 lžíce sezamového oleje
    • 1 okurka
    • 1 mrkev
    • 1  japonská bílá ředkev (daikon)
    • 50 g sójových výhonků
    • 2 lžíce oleje
    • 200 g steaku nakrájeného na proužky

    Postup

    • Uvařte rýži ve vařiči rýže. Přiveďte k varu velký kastrol osolené vody.
    • Smíchejte 1 stroužek česneku a 2 lžíce sezamového oleje se solí podle chuti. Pomocí disku na strouhání v kuchyňském robotu nastrouhejte okurku, mrkev a bílou ředkev (zelenina by měla být nakrájená na proužky velké jako sirky) a do každého druhu zeleniny vmíchejte trochu česnekové směsi.
    • Rozehřejte olej ve woku a prudce osmažte steak spolu se sójovou omáčkou, cukrem a zbývajícím česnekem.
    • Naberte porci zeleniny a steaku na rýži a pokapejte trochou sezamového oleje. Podávejte s ostrou korejskou dochucovací přísadou gochujang.
    • Celková doba přípravy 35 minut
    Recept na korejskou míchanou rýži se zeleninou | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.