• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Rybí závitek po asijsku s rýží s citrónovou trávou

    Krémové rybí překvapení

    Porcí 4 p, Doba vaření 35 m

    Ingredience

    • 1 malý pórek
    • 50 ml kokosového mléka
    • ½ lžičky laosu (mletého kořene galanga)
    • 1 stroužek jemně nakrájeného česneku
    • 3 cm jemně nakrájený kousek zázvoru
    • sůl a pepř
    • 4 velké listy ledového salátu
    • 4 filety z organické tresky, přibl. 150 g
    • 250 g rýže Pandan
    • 1 stonek citrónové trávy, nakrájený a rozdrcený
    • 1 lžička listů zeleného čaje

    Postup

    • Odstraňte vnější listy pórku a nakrájejte je na 4 proužky. Zbývající část pórku nakrájejte na velmi tenké kroužky.
    • Dejte kokosové mléko do mísy a vmíchejte laos, česnek a zázvor. Ochuťte solí a pepřem.
    • Položte kolečka pórku doprostřed listů salátu a navrch položte tresčí filety. Nalijte kokosovou směs. Přeložte listy salátu přes rybu a zpevněte proužky pórku.
    • Do zvýrazňovače chuti dejte čaj. Do nádoby pro vaření v páře vložte rýži, citrónovou trávu a 350 ml vody a dejte vařit v páře na úrovni 1. Položte rybí závitky na rýži.
    • Nastavte časovač na 20 minut a vařte rybí závitky, dokud nejsou hotové. (Po 10 minutách rýži promíchejte.) Před podáváním vyjměte z rýže citrónovou trávu.
    • Celková doba přípravy je přibližně 35 minut
    Recept na rybí závitek po asijsku s rýží | Philips

    Doporučený parní hrnec

    Pure Essentials Collection Parní hrnec
    -{discount-value}

    Pure Essentials Collection Parní hrnec

    10 l, 900 W, Digitální časovač, přednastavené doby, Zvýrazňovač chutí, uchování v teple, Plast/kov, černá

    HD9140/91

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.