1
0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    • Doprava zdarma na vše

    • 14 dní na vrácení zboží

    • 2letá záruka

    Výrobky

    Philips recipe for cheesecake with berries

    Cheescake s bobulovitým ovocem

    Cheesecake with berries

    Přísady spodní strany

    250 g sušenek (nejlépe zázvorové)
    100 g rozpuštěného másla

    Přísady na přípravu náplně

    500 g mascarpone
    75 g cukru
    4 plátky želatiny
    šťávu z poloviny citrónu
    2 dcl smetany
    100 g jahod
    50 g borůvek
    50 g brusinek
    pár třešní

    Postup

    Umístěte sekací nádobu na kuchyňský robot.
    Vložte sekací nůž do nádoby a najemno rozdrďte sušenky.
    V rendlíku rozpusťte máslo a promíchejte rozdrcené sušenky s máslem.
    Umístěte pečicí papír do formy o průměry 20 cm.
    Následně na něj naneste směs ze sušenek.
    Rozpusťte želatinové plátky ve 4 polévkových lžících horké vody.
    Odejměte sekací nádobu z robotu a vložte mísu na šlehání. Vyšlehejte smetanu pomocí šlehače na tu nejlepší úroveň.
    Přesuňte šlehačku z mísy robota do běžné misky.
    Prázdnou nádobu umyjte. Vyměňte šlehač za metlu.

    Promíchejte mascarpone s cukrem a šťávou z citronu.
    Přimíchejte šlehačku a rozpuštěnou želatinu a krátce promíchejte dokud nebude výsledná směs hladká.
    Ihned naplňte formu směsí z mascarpone a vložte cheesecake na minimálně 3 hodiny do ledničky.
    Omyjte veškeré ovoce. Jahody nakrájejte na čtvrtiny.
    Opatrně uvolněte cheesecake z formy. Ozdobte vršek ovocem.