Kávovary Philips, které nabízejí recepty „Ledová káva“, umožňují použití různých technik přípravy kávy. Více informací se dozvíte v článku níže.
Jaký je rozdíl v přípravě ledové kávy pomocí kávovaru Philips?
Systém přípravy ledové kávy
Náš jedinečný systém přípravy se dokonale přizpůsobí zvolenému typu nápoje. Konkrétně recept „Ledová káva“ se připravuje při nižších teplotách, aby vznikla osvěžující káva neředěná vodou.
Kvůli tomu se prodlouží čas extrakce (delší příprava kávy) než u běžného espresa, aby byla káva dostatečně silná a chutná.
Spolu s prodloužením doby přípravy uslyšíte také jiný zvuk čerpadla, a to kvůli nízkému průtoku.
Je připravená „ledová káva“ vycházející z dávkovací výpusti studená?
Ne, abychom mohli okamžitě nabídnout „ledovou kávu“ pouhým stisknutím tlačítka, připravujeme ji při nižší teplotě a pomaleji než běžné espreso, abychom dokonale extrahovali chuť kávových zrn. To znamená, že káva bude při dávkování z výpusti teplá.
Při tradiční metodě přípravy studené kávy se mletá káva po delší dobu namáčí ve vodě při okolní teplotě. Tento proces může trvat až 12 hodin nebo i déle.
Odpověděly výše uvedené informace na vaši otázku? Pokud ne, obraťte se na nás a požádejte o pomoc.