Tiskové centrum

Říjen, 16

Dárky pro krásu a zdraví


Následující dárky nejenže krásně vypadají, ale jejich největší přidanou hodnotou je, že dokážou obdarované ženy, muže nebo děti zkrášlit a zlepšit kondici jejich zubů a dásní, vlasů nebo pokožky. Ať vyberete jakýkoliv z nich, nikdy nešlápnete vedle!

Fén Philips Prestige s technologií SenseIQ

Představte si, že fénujete vlasy tak, jak skutečně potřebují. Tedy že je zbytečně nepřehříváte, aby byly ve skvělé kondici a oslňovaly okolí nádherným leskem. Přesně takhle pečuje o vlasy fén Philips Prestige s technologií SenseIQ, který během fénování neustále snímá teplotu vlasů a přizpůsobuje jí teplotu vysoušení. Díky tomu nepřipravuje vlasy o jejich přirozenou hydrataci a zdraví, navíc do nich během fénování uvolňuje i dvakrát více iontů. Stačí si vybrat jeden ze šesti digitálních programů, například program pro rychlou úpravu účesu, pro extra jemnou péči nebo pro objem a vlny, a nechat fén, aby vašim vlasům zajistil péči na míru.  Cena fénu je 7 999 Kč.  

Novinka: Žehlička na vlasy Philips Prestige s technologií SenseIQ

Také tato žehlička dokáže zachovat vlasy zdravé, pružné a v plném lesku. Stejně jako fén Philips Prestige během úpravy účesu neustále hlídá teplotu vlasů (více než 20 000krát) a automaticky upravuje teplotu žehlení tak, aby vlasy zbytečně nepřehřívala. Díky tomu zachovává až 93 % jejich přirozené elasticity a pevnosti a až 70 % jejich přirozené vlhkosti. O oslnivý lesk vlasů se starají i miliony iontů, které jsou uvolňovány prostřednictvím čtyř trysek umístěných po obou stranách žehličky. Vybrat si můžete jeden ze 3 přednastavených režimů stylingu, nebo si sami vybrat jedno ze 14 nastavení teploty. Díky mimořádně hladkým a velkým destičkám si požadovaný účes vytvoříte rychleji. Žehlička se navíc nahřeje na nejvyšší teplotu již během 15 vteřin a po použití ji můžete uložit do stylového tepluvzdorného pouzdra. Cena žehličky je 3 599 Kč.

Domácí IPL ošetření Philips Lumea

Zbavte se chloupků bezbolestně, pohodlně a nadlouho. Philips Lumea je pomocí světelných pulzů (IPL) uvádí do přirozeného klidového stavu, během kterého vypadnou a jejich další růst se výrazně zpomalí. Stačí přiložit přístroj k pokožce a postupně vysílat záblesky. Pokud první čtyři až pět ošetření provedete vždy v intervalu dvou týdnů, další ošetření už stačí provést jen jednou za čtyři až osm týdnů. A až absolvujete vyšetření celkem dvanáctkrát, můžete se těšit až na šest měsíců bez chloupků! Ošetření navíc nebolí a je zcela bezpečné, protože bylo vyvinuto ve spolupráci s dermatology a působí jen na kořínky chloupků, nikoliv na pokožku. K dispozici máte čtyři nástavce na jednotlivé partie: ruce a nohy, podpaží, oblast kolem bikin a obličej, díky kterým bude ošetření ještě pohodlnější a rychlejší. S nastavením správné intenzity ošetření vám pomůže inteligentní senzor SmartSkin a Philips Lumea můžete používat jak s kabelem, tak bez něj.  Cena je 13 999 Kč.

Sonický zubní kartáček Philips Sonicare DiamondClean nové generace

Tenhle sonický zubní kartáček nové generace odstraní až 10krát více plaku než kartáček manuální a jeho měkká a ohebná vlákna zajišťují 4krát větší kontakt s povrchem zubů. Zároveň je ale k zubům a dásním velmi šetrný, a dokonce dokáže sám ohlídat, jestli na něj během čištění netlačíte příliš. Na výběr máte ze tří intenzit a čtyř režimů čištění: klasického, osvěžujícího hloubkového, masáže dásní nebo režimu pro bělejší zuby. Můžete jej také kombinovat se všemi kartáčkovými hlavicemi Philips Sonicare a propojit ho s aplikací Philips Sonicare, abyste měli o čištění ještě detailnější přehled. Kartáček vás také sám upozorní, že je potřeba vyměnit hlavici za novou. K dostání je ve čtyřech atraktivních barevných variantách a jeho cena je 5 499 Kč.

Přístroj na čištění mezizubních prostor Philips Sonicare AirFloss Ultra

Mezizubní prostory si zaslouží stejnou pozornost jako zuby a dásně, protože i zde se usazuje plak a škodlivé bakterie. S tímto přístrojem je navíc jejich čištění rychlé a snadné: stačí do něj nalít čistou nebo ústní vodu, a stisknutím tlačítka jednotlivé mezizubní prostory prostřikovat jedním, dvojitým nebo trojitým prostřikem. Philips AirFloss Ultra vyčistí mezizubní prostory stejně dobře jako dentální niť a ošetřená místa zbaví až 99,9 % plaku. Pokud navíc nosíte fixní rovnátka nebo máte v ústech můstky či korunky, budete tímto přístrojem nadšeni, protože vám při jejich čištění usnadní práci. Cena Philips AirFloss Ultra je 2 499 Kč.

Dětský sonický zubní kartáček Philips Sonicare for Kids

Atraktivní kartáček v růžovém nebo modrém provedení s osmi vyměnitelnými samolepkami v balení zaujme děti už na první pohled. Hlavně jim ale pomáhá čistit zoubky déle a lépe a zábavnou formou je učí správným návykům. Můžete jej totiž propojit s aplikací Philips Sonicare for Kids, kde bude děti provázet čištěním postavička Sparkly. Děti (i rodiče) navíc v aplikaci vidí, jestli si malý majitel nebo majitelka kartáčku čistí zoubky správně, a sbírají za to odměny, třeba něco dobrého a zdravého na zub pro Sparklyho. Philips Sonicare for Kids navíc odstraňuje až o 75 % více plaku než kartáček manuální a může se pochlubit i ergonomickou rukojetí a chytře navrženým tělem, díky kterému si rodiče a děti mohou čistit zuby společně. Kartáček v sobě má zabudovaný i časovač, který děti učí správnou dobu čištění. Pro menší děti od tří let je určena nižší intenzita čištění a mini kartáčková hlavice, děti od sedmi let pak mohou zvolit vyšší intenzitu a standardní kartáčkovou hlavici. Cena dětského sonického kartáčku je od 1 399 Kč.

Holicí strojek Philips řady 7000 pro citlivou pokožku

Pokud máte citlivou pokožku, což se projevuje například zarudnutím, podrážděním po použití žiletky nebo zarůstajícími vousy, oceníte tenhle strojek vyvinutý speciálně pro vás. Stačí jej propojit s mobilní aplikací a nechat si sestavit osobní plán holení, jehož součástí jsou doporučení, jak často se holit, jak se správně holit a co udělat poté. Během samotného holení vás také bude aplikace navádět, jestli například zpomalit nebo provádět méně krouživé pohyby. Kroužky SkinGlide s mikroskopickými kuličkami zajišťují ještě hladší pohyb, vícesměrná detekce křivek jemně kopíruje kontury obličeje a krku, břity holí přesně a bez nutnosti přejíždět dané místo vícekrát a snímač BeardAdapt upravuje výkon podle aktuální hustoty vousů. Holit se můžete nasucho i namokro a na výběr máte tři režimy holení. Při plném pracuje strojek bezdrátově 50 minut. Cena strojků Philips řady 7000 začíná na 4 499 Kč.

Prémiový zastřihovač Philips řady 7000 14v1

S tímto multifunkčním zastřihovačem můžete pohodlně pečovat o svůj styl od hlavy až k patě, tedy zastřihovat a upravovat vousy, vlasy i chloupky po celém těle. Kovový zastřihovač s technologií DualCut bez hřebenu vám vytvoří čisté linie kolem okrajů vousů nebo vlasů, případně vám zastřihne chloupky na těle na minimální délku. Součástí balení je také osm hřebenů určených na strniště, vousy, vlasy i tělo a s pomocí holicího strojku na tělo si pohodlně a bezpečně oholíte i ty nejcitlivější partie. Přesný holicí strojek vám doladí okraje tváře, brady a krku a přesný kovový zastřihovač vám také vytvaruje linie plnovousu nebo bradky. K dispozici máte i zastřihovač nežádoucích chloupků v nose a uších. Zastřihovač můžete používat i ve sprše a na jedno nabití vydrží pracovat až 180 minut. Cena je 2 199 Kč.

Philips OneBlade Tvář + tělo

Baví vás experimentovat s tvarem a délkou vousů? OneBlade Tvář + tělo dokáže zastřihovat, tvarovat i holit vousy jakékoliv délky doslova jedním tahem. Navíc je vhodný i na chloupky na celém těle včetně citlivých partií. Ostří pohybující se rychlostí 200 kmitů za vteřinu si poradí i s těmi nejdelšími vousy, zároveň se během holení vůbec nedostane do kontaktu s pokožkou a nemůže ji proto podráždit ani pořezat. Zastřihovat vousy můžete s pomocí jednoho ze čtyř hřebenů (1, 2, 3 a 5 mm) a s chloupky na těle vám pomůže třímilimetrový hřeben na tělo, který zastřihuje ve všech směrech. Ochranný nástavec vás ochrání před pořezáním na citlivých partiích a díky oboustrannému břitu můžete vousy i tvarovat. OneBlade neholí vousy tak nakrátko jako žiletka, takže pokožku nemůže podráždit, a holení s ním je rychlé a snadné. Břity stačí vyměnit jednou za čtyři měsíce a OneBlade můžete používat nasucho i namokro. Při plném nabití vydrží OneBlade pracovat 60 minut. Cena je 1 699 Kč.
 

Všechny produkty koupíte na www.philips.cz/obchod.  

About Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) is a leading health technology company focused on improving people's health and enabling better outcomes across the health continuum from healthy living and prevention, to diagnosis, treatment and home care. Philips leverages advanced technology and deep clinical and consumer insights to deliver integrated solutions. Headquartered in the Netherlands, the company is a leader in diagnostic imaging, image-guided therapy, patient monitoring and health informatics, as well as in consumer health and home care. Philips' health technology portfolio generated 2016 sales of EUR 17.4 billion and employs approximately 70,000 employees with sales and services in more than 100 countries. News about Philips can be found at www.philips.com/newscenter.

Číst víceČíst méně

Témata

Kontakty 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.