Tiskové centrum

Říjen, 15

Dárky, které zlepší každodenní život


Rychlá příprava večeře a kvalitní kávy, snadné žehlení, úklid za polovinu času nebo zajištění zdravého vzduchu v ložnici. To všechno jsou věci, které vaši blízcí řeší denně nebo minimálně jednou týdně a se kterými nechtějí moc ztrácet čas, ale bez nichž se neobejdou. Seznamte se s výběrem těch nejlepších domácích spotřebičů značky Philips, které přinášejí dokonalé technologie i design a se kterými pod stromečkem nikdy nešlápnete vedle.

Novinka: Plnoautomatický kávovar Philips 5400 Series LatteGo

Nejnovější řada plně automatického kávovaru s mléčným systémem LatteGo vám připraví až 12 lahodných kávových nápojů z čerstvě namletých zrn, které si můžete ozdobit bohatou mléčnou pěnou. Mléčný systém LatteGo míchá vysokou rychlostí mléko se vzduchem a výslednou pěnu vám opatrně nalije do šálku. Navíc jej vyčistíte během 15 vteřin pod tekoucí vodou, protože obsahuje jen dvě části, a nemusíte tedy řešit složitý systém hadiček a trubiček jako u jiných kávovarů. Kávová zrna namelou extrémně přesné keramické mlýnky a vy si navíc můžete vybrat stupeň namletí. Kávu si následně připravíte jediným dotykem, nebo si můžete podle své chuti upravit intenzitu či objem nápoje a vybrané nastavení si uložit na příště. Filtr AquaClean také zabraňuje usazování vodního kamene, takže můžete k přípravě kávy používat kohoutkovou vodu. Cena kávovaru je 17 999 Kč.

Novinka: Bezdrátový tyčový vysavač Philips SpeedPro Max Aqua 3v1 8000 Series

Chcete uklidit dům nebo byt za polovinu času? Tento vysavač vám to umožní. Dokáže totiž vysávat a vytírat naráz, a to velmi efektivně. Díky vysokému výkonu vysavače můžete uklidit celý dům i v režimu turbo, aniž byste jej mezitím museli nabít, a na odolnější skvrny můžete vypustit více vody sešlápnutím pedálu. A když do mopu navíc přidáte i kapku čisticího prostředku, zbavíte podlahu až 99 % bakterií. Univerzální 360° hubice zachytí až 99,7 % nečistot při každém záběru, zvládá i úklid pod nízkým nábytkem a díky LED osvětlení vám neunikne ani smítko. Na chytrém displeji můžete ovládat rychlost vysávání a také zde uvidíte, že je potřeba vyčistit filtr. Zvířecí chlupy z gauče nebo křesla odstraní přibalený turbo kartáč, horní plochy skříní vyčistíte díky extra dlouhému nástavci a přenosný ruční vysavač oceníte například při úklidu auta. Tenhle tyčový vysavač plnohodnotně nahrazuje klasický model a nyní můžete využít i 45denní garanci vrácení peněz. Cena vysavače je 15 999 Kč.

Novinka: Horkovzdušná fritéza Philips Airfryer XXL Smart Sensing

Vařte SMART. Rychleji, zdravěji a chutněji. Tahle horkovzdušná fritéza vám jediným stisknutím tlačítka připraví zvolený typ jídla, a to s minimem oleje nebo zcela bez něj, protože ke smažení využívá horký vzduch. Dokonce dokáže odstranit přebytečný tuk z připravovaného masa! Stačí si jediným dotykem zvolit některý ze Smart Chef programů na ty nejčastěji připravované pokrmy, například kuřecí paličky, celé kuře nebo pořádnou porci hranolků. Smart senzor u těchto předvolených programů pak automaticky nastaví teplotu a čas přípravy, aby bylo jídlo krásně křupavé na povrchu a křehké a šťavnaté uvnitř. Díky okamžitému zahřátí a technologii proudění vzduchu bude jídlo hotové 1,5krát rychleji než v troubě a součástí balení je i kuchařka. Všechny odnímatelné části můžete mýt v myčce a využít můžete i 45denní garanci vrácení peněz. Cena Airfryeru XXL je 8 499 Kč.

Parní generátor Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80

S tímto parním generátorem ušetříte při žehlení spoustu času i energie. Látku stačí přejet jen jednou, protože si díky silnému parnímu rázu a výkonu poradí i s tím nejodolnějším záhybem nebo materiálem. Pára ale zároveň prostupuje látkou bez rizika, že by ji poškodila, takže nemusíte řešit nastavování teploty žehlení a můžete plynule přecházet z odolných látek na ty nejcitlivější žehlitelné. Dokonce můžete nechat žehličku položenou na prádle a jít si třeba vyřídit hovor; inteligentní snímač totiž reaguje na pohyb a páru uvolňuje pouze při žehlení. Žehlička je navíc ultralehká, takže s ní zvládnete pohodlně žehlit i vertikálně. Velký zásobník na vodu vám zajistí až dvě hodiny nepřetržitého žehlení, aniž byste museli vodu doplňovat, a nyní také můžete využít 45denní garance vrácení peněz. Cena generátoru je 12 499 Kč.

Čistička vzduchu Philips Dual Scan AC3858/50

Řada odborných studií prokázala, že dlouhodobé dýchání znečištěného vzduchu poškozuje imunitu a způsobuje řadu dalších zdravotních problémů. Čím častěji si tedy můžete dopřát zdravý vzduch, tím lépe. Čistička vzduchu Philips Dual Scan AC3858/50 dokáže ze vzduchu v místnosti odstranit 99,9 % škodlivin včetně prachu, smogu, virů, bakterií, alergenů a škodlivých plynů, a to díky dvěma velmi přesným senzorům, které 1000krát za vteřinu kvalitu vzduchu hlídají. Pokoj o velikosti 20 m2 pak čistička vyčistí během 6 minut, s čímž jí pomáhá kvalitní několikastupňová filtrace v čele s HEPA filtrem, který dokáže odstranit částice od velikosti 3 nanometrů – tedy menší, než je nejmenší známý virus. Účinnost této čističky v boji se škodlivými částicemi potvrdilo i měření akreditované laboratoře na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy. Čistička nabízí i extra tichý noční režim. Cena čističky je 16 499 Kč.
 

Produkty koupíte na www.philips.cz/obchod.

About Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) is a leading health technology company focused on improving people's health and enabling better outcomes across the health continuum from healthy living and prevention, to diagnosis, treatment and home care. Philips leverages advanced technology and deep clinical and consumer insights to deliver integrated solutions. Headquartered in the Netherlands, the company is a leader in diagnostic imaging, image-guided therapy, patient monitoring and health informatics, as well as in consumer health and home care. Philips' health technology portfolio generated 2016 sales of EUR 17.4 billion and employs approximately 70,000 employees with sales and services in more than 100 countries. News about Philips can be found at www.philips.com/newscenter.

Číst víceČíst méně

Témata

Kontakty 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.