Tiskové centrum

Srp 10, 2020

Zpátky do školy


Už pomalu začínáte nakupovat všechny ty pastelky, kružítka, lepidla a pera, hromadu bot do třídy, družiny a na tělocvik a novou aktovku? Možná využijete i pár dalších věcí, které navíc naučí vaše dítě větší samostatnosti a ulehčí vám práci. Ať už jde o přípravu svačiny, ústní hygienu nebo pořádek v dětském pokoji. A až to všechno zařídíte a vypravíte děti do škol, dejte si za odměnu skvělou kávu.

Mixér Philips Avance Collection HR3655/00

Nechte děti, ať si smoothie ke svačině připraví samy! Tenhle univerzální pomocník nabízí program předvolby smoothie, takže to hravě zvládnou a vlastnoručně připravený zdravý nápoj jim bude o to víc chutnat. Navíc si do něj mohou přidat jen takové suroviny, které mají rády. Technologie ProBlend 6 3D zajistí jejich důkladné rozmixování a živiny z ovoce a zeleniny se tak lépe uvolní z buněčné struktury a dětské tělo je snáze vstřebá. Výkonný 1400W motor a až 35 000 otáček za minutu navíc zvládnou rozmixovat i led nebo ořechy a rychlost mixování lze nastavit i manuálně. Robustní nádoba pojme až 1,8 litru, váš potomek tedy zvládne připravit smoothie i pro kamarády, až si přijdou po škole pohrát k vám. Kromě hlavní jednotky a nožů můžete mýt všechny části mixéru v myčce a součástí balení jsou i dvě odolné 600ml tritanové lahve, ve kterých je možné smoothie připravit a rovnou ho v nich i odnést do školy. Cena mixéru je 4 199 Kč.

 

Topinkovač Philips Viva Collection HD2637/90

Křupavým toastem nebo topinkou asi žádné dítě nepohrdne, a opět jde o svačinu, kterou si dokáže připravit samo. Navíc je jedno, jak široký toast do topinkovače vloží – tenhle přístroj si poradí s širší i tenčí variantou a samovyrovnávací mechanismus zajistí rovnoměrné opečení toastu. Díky funkci vysokého zdvihu z něj dítě bezpečně vyndá i menší kousky pečiva a vestavěný držák mu navíc umožní ohřát nebo rozmrazit rohlíky a další pečivo. Užitečné je i tlačítko pro zastavení v průběhu opékání nebo bezpečnostní automatické vypnutí topinkovače. Vybrat si také může jednu ze sedmi nastavitelných úrovní pečení. Je bohužel dost pravděpodobné, že následné čištění topinkovače zůstane na vás… Dobrá zpráva ale je, že se vyjímatelný tácek na drobky snadno čistí! Cena je 1 149 Kč.

 

Horkovzdušná fritéza Philips Airfryer XXL Smart Sensing HD9867/90

Zdrželi jste se v práci, nebo je vaše dítě právě ve vývinu a dožaduje se k odpolední svačině něčeho výživnějšího, než je pečivo a ovoce? S touto novou horkovzdušnou fritézou si rychle a jednoduše připraví vynikající večeři nebo opulentní svačinu pro sebe i kamarády. Stačí, když jediným stisknutím tlačítka zvolí typ jídla, které chce připravit, a Philips Airfryer XXL s technologií Smart Sensing za něj automaticky nastaví čas a teplotu, aby byly kuřecí paličky, celé kuře nebo až 1,4 kg hranolků dokonale propečené a chutné. Připravené jídlo bude krásně křupavé a šťavnaté, a hlavně bude mít až o 90 % méně tuku ve srovnání s hranolky připravenými v tradiční fritéze Philips. Philips Airfryer XXL totiž využívá ke smažení místo oleje horký vzduch, který díky technologii Philips Rapid Air proudí 7krát rychleji. Zároveň se z jídla během přípravy odstraní i přebytečný tuk a pokrm díky tomu obsahuje až o 50 % méně nasycených tuků. S touto novou fritézou také váš potomek připraví kuře nebo hranolky 1,5krát rychleji než v troubě, navíc ji nemusí předehřívat. Své oblíbené jídlo si také může uložit do paměti a příště jej připravit přesně tak, jak má rád – opět jediným stiskem tlačítka. A pokud se opozdíte, možná bude tak hodný a zmáčkne funkci udržování teploty, abyste to kuře nemuseli jíst studené. Cena je 8 499 Kč.  

 

Dětský sonický zubní kartáček Philips Sonicare for Kids

S novým školním rokem začíná nové dobrodružství, tak proč něco nového nezažít třeba i v koupelně? Zkuste svému dítěti místo nudného manuálního kartáčku pořídit sonický, se kterým je čištění pohodlnější, rychlejší a důkladnější. Sonický kartáček Philips Sonicare for Kids dokáže odstranit až o 75 % více plaku z hůře dostupných míst než kartáček manuální a nabízí dvě intenzity čištění: jemnější pro děti od tří let a standardní pro děti od sedmi let. Stejně tak si vaše dítě může vybrat, jestli mu více vyhovuje mini kartáčková hlavice, nebo větší klasická. Také si může vybrat design svého kartáčku, a to díky osmi vyměnitelným samolepkám, a mezi růžovou a modrou variantou. To nejlepší ale teprve přijde – a sice v podobě zábavné aplikace Philips Sonicare for Kids a plyšáka Sparklyho, který děti celým čištěním provází. Učí je o zuby správně pečovat a děti pro něj také mohou sbírat při pravidelném čištění odměny. Cena je 1 699 Kč.

 

Sonický zubní kartáček Philips Sonicare for Teens

Pokud vaše dítě již oslavilo dvanácté narozeniny, můžete mu místo dětského sonického kartáčku pořídit startovací dospělácký. Program Easy start mu pomůže si na sonickou technologii zvyknout, a to prostřednictvím postupného mírného zvyšování čisticího výkonu v průběhu prvních 14 dnů. Kartáčková hlavice InterCare odstraní až 7krát více plaku z hůře dostupných míst než kartáček manuální a sonická technologie útočí i na plak podél linie dásní a částečně i v mezizubních prostorách. Vašemu potomkovi navíc k důkladnému odstranění plaku stačí opravdu jen dvě minuty. Sonický kartáček pro začátečníky ocení také majitelé fixních rovnátek, a pokud budete chtít syna nebo dceru přesvědčit k pravidelnému čištění, můžete jim prozradit, že tenhle kartáček zároveň odstraňuje ze zubů pigmentové skvrny a zajišťuje zářivější úsměv. Součástí balení je i cestovní pouzdro. Cena je 2 199 Kč.

 

Čistička vzduchu Philips Dual Scan AC3858/50

Se začátkem školního roku a podzimu přichází ke slovu i častější nachlazení, rýma a kašel. Virům a bakteriím ve školách a školkách se bohužel nevyhnete, stejně tak smogu v ulicích, ale doma můžete svému dítěti vytvořit zdravé prostředí. Podle odborníků se dýchání škodlivin v těle kumuluje, proto se každá hodina, kdy může dítě dýchat čistý vzduch, počítá. Čistička vzduchu Philips Dual Scan odstraní ze vzduchu až 99,9 % škodlivin včetně prachu, smogu, bakterií, virů nebo škodlivých virů a její účinnost v boji se škodlivými částicemi potvrdili i vědci z Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. Díky silnému výkonu vyčistí vzduch v místnosti o velikosti 20 m2 během šesti minut, kvalitu vzduchu hlídá nepřetržitě sama a díky dvěma senzorům škodliviny okamžitě odhalí a zareaguje na ně. Oceníte i tichý noční režim, abyste ji mohli používat v dětském pokoji i během noci, nebo možnost propojit ji s aplikací Clean Home+ a ovládat ji na dálku, případně mít neustálý přehled o stavu filtru. Philips Dual Scan navíc neprodukuje škodlivý ozón jako čističky s ionizační technologií. Cena je 16 499 Kč.

 

Bezdrátový tyčový vysavač Philips SpeedPro Max Aqua 3v1 XC8149/01

Začátek školního roku je také skvělou příležitostí nastavit nová domácí pravidla. Nespoléhejte jen na školní výchovu, a veďte děti k samostatnosti a zodpovědnosti. Uklidit si jednou týdně pokojík zvládne každý, a s tímhle lehkým a dobře manipulovatelným vysavačem to navíc půjde snadno. Hodí se nejen na všechny typy tvrdých podlah, ale také na koberce, včetně těch s hustým vláknem. Také dokáže jediným tahem vysávat a vytírat, dokonce i odolnější skvrny od vody nebo vodovek – stačí sešlápnout pedál. Díky 360° hubici s LED osvětlením si vaše dcera nebo syn posvítí i na poklady pod postelí a vysavač navíc vysává ze všech stran a dosáhne i pod nízký nábytek. Díky dlouhé trubici dosáhnou děti i na pavučiny na skříni nebo u stropu, mini turbo kartáč odstraní z křesla nebo gauče psí chlupy i vlasy a s přenosným ručním vysavačem se skvěle vysávají třeba autosedačky. Na jedno nabití vydrží vysavač pracovat až 80 minut, takže s ním váš potomek stihne uklidit nejen svůj pokoj, ale případně i všechny ostatní.

Cena je 15 999 Kč.

 

Plnoautomatický kávovar Philips LatteGo

Za dětmi konečně zaklaply dveře, a vy máte chvilku klidu. S tímhle kávovarem si můžete připravit dokonalou kávu během chvilky, můžete si sami navolit sílu, objem i teplotu nápoje a navrch přidat bohatě našlehanou mléčnou pěnu. Philips LatteGo vám navíc nebude přidělávat práci s údržbou a čištěním. Zatímco mléčné systémy většiny běžných kávovarů obsahují spoustu hadiček a trubiček, které se složitě rozebírají, systém LatteGo se skládá pouze ze dvou částí, které stačí po použití jednoduše propláchnout pod tekoucí vodou. Můžete si vybrat až ze šesti kávových nápojů, extrémně odolné keramické mlýnky zachovají aroma i chuť kávových zrn a můžete si i nastavit stupeň mletí. Filtr AquaClean navíc zabraňuje usazování vodního kamene. Cena kávovarů Philips LatteGo začíná na 12 999 Kč.

 

Produkty koupíte na www.philips.cz/obchod

About Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) is a leading health technology company focused on improving people's health and enabling better outcomes across the health continuum from healthy living and prevention, to diagnosis, treatment and home care. Philips leverages advanced technology and deep clinical and consumer insights to deliver integrated solutions. Headquartered in the Netherlands, the company is a leader in diagnostic imaging, image-guided therapy, patient monitoring and health informatics, as well as in consumer health and home care. Philips' health technology portfolio generated 2016 sales of EUR 17.4 billion and employs approximately 70,000 employees with sales and services in more than 100 countries. News about Philips can be found at www.philips.com/newscenter.

Číst víceČíst méně

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.