Tiskové centrum

Kvě 07, 2020

Chytrý kartáček Philips Sonicare for Kids děti milují. Nyní je nově k dispozici i v růžovém provedení


Čištění zubů děti nijak zvlášť nebaví, hlavně proto, že je potřeba tuto činnost opakovat hned dvakrát denně. Pokud jim však pořídíte kartáček Philips Sonicare for Kids, změní se neoblíbená rutina v zábavnou hru. Kartáček v nové růžové barvě nyní potěší každou holčičku.

Zubní kartáček Philips Sonicare for Kids je speciálně navržený pro děti. Má atraktivní design: nový růžový je pro holčičky, modrý je pro kluky. V balení také objevíte osm samolepek, které si váš potomek může podle libosti na kartáček nalepit. Hlavně ale můžete kartáček prostřednictvím mobilu nebo tabletu propojit s aplikací Philips Sonicare for Kids a proměnit čištění zubů v akční zábavu.

 

V aplikaci dětem s čištěním zubů pomáhá postavička Sparklyho, která jim vysvětlí, jak si mají zoubky čistit, a která je zároveň zábavně motivuje k pravidelnému a důkladnému čištění. „Výuka správné techniky čištění chrupu u dětí je nesmírně důležitá nejen pro odstranění zubního plaku, ale především pro získání správných návyků,“ konstatuje dentální hygienistka Jana Křepelková.  

 

Dětský sonický zubní kartáček Philips Sonicare for Kids s technologií Bluetooth zvládne až 500 stěrů za vteřinu a klinické studie prokázaly, že Philips Sonicare for Kids odstraňuje při správném čištění až o 75 % více plaku v těžko dostupných místech v dětských ústech než kartáček manuální.

 

Philips Sonicare for Kids je ideální pro děti od tří let věku. Pro ty menší je určena speciální hlavice kartáčku ve velikosti mini, pro starší děti od 7 let věku je pak vhodná standardní hlavice. Volit můžete i intenzitu čištění, opět v závislosti na tom, jestli kartáček používá menší nebo větší dítě. Kartáček má i ergonomickou rukojeť, která je speciálně přizpůsobená dětské ruce. Každý zubní kartáček Philips Sonicare For Kids se chlubí chytře navrženým tělem, díky kterému si rodiče a děti mohou čistit zuby společně. Pevné uchopení zajistí, aby malé dětské ruce mohly s kartáčkem samy snadno pohybovat, zatímco prostorný design umožní rodičům v případě potřeby pomoci. Kartáček v sobě má zároveň i zabudovaný časovač, který děti učí dodržet doporučenou dobu čištění. 

About Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) is a leading health technology company focused on improving people's health and enabling better outcomes across the health continuum from healthy living and prevention, to diagnosis, treatment and home care. Philips leverages advanced technology and deep clinical and consumer insights to deliver integrated solutions. Headquartered in the Netherlands, the company is a leader in diagnostic imaging, image-guided therapy, patient monitoring and health informatics, as well as in consumer health and home care. Philips' health technology portfolio generated 2016 sales of EUR 17.4 billion and employs approximately 70,000 employees with sales and services in more than 100 countries. News about Philips can be found at www.philips.com/newscenter.

Číst víceČíst méně

Témata

Kontakty 

Fotografie ke stažení

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.