Tiskové centrum

Čer 21, 2019

Jedeme na dovolenou


Úžasné dny plné slunce a dovolených se nezadržitelně blíží. Následující pomocníci se postarají o to, aby vám to nejen na pláži slušelo a abyste se ani během dovolené nemuseli vzdávat komfortu, na jaký jste zvyklí.

Napařovač oděvů Philips Steam&Go 

Znáte ten okamžik, kdy vytáhnete z kufru nové a pečlivě složené šaty nebo košili a ony zcela nevděčně vypadají, jako že jste je vytáhli z popelnice? Přibalte si s sebou do kufru ruční napařovač oděvů a žádné nevzhledné záhyby na oblečení už vás nerozhází. Během napařování nepotřebujete žehlicí prkno, šaty nebo košili stačí jen položit na postel nebo pověsit na ramínko. Napařovač Philips Steam&Go vás zbaví záhybů na jakékoliv látce během několika vteřin, aniž by materiál jakkoliv poškodil. Vyhřívaná destička SmartFlow navíc zamezuje vzniku mokrých skvrn a přináší ještě lepší výsledek. Napařovač si skvěle poradí i s volány nebo plisováním, dokáže odstranit nepříjemné pachy a zabíjí bakterie. Cena je 1 999 Kč.

Philips Steam & Go Plus

Sonický zubní kartáček Philips Sonicare Protective Clean 

Díky speciálnímu tlakovému senzoru vás upozorní, že na zuby při čištění tlačíte příliš. Zároveň vám za pouhý týden zajistí přirozeně bělejší zuby a odstraní až 7x více plaku než kartáček manuální. Vybrat si můžete z několika režimů čištění a hodí se i pro citlivé zuby a dásně nebo pro majitele rovnátek, můstků nebo fazet. Kartáček vás zároveň upozorní na nutnost výměny hlavice a na výběr máte ze čtyř produktových řad a šesti barevných variant. Během dovolené navíc oceníte i praktické cestovní pouzdro. Cena kartáčku začíná na 1 999 Kč.

Philips Sonicare

Epilátor Philips Satinelle Essential

Nestihli jste si zajistit hladkou pokožku s pomocí Philips Lumea neboli IPL ošetření? A zároveň nechcete řešit během dovolené chloupky? Tento epilátor udrží vaši pokožku hladkou po dlouhé týdny. Odstraní i ty nejjemnější chloupky a díky světlu Opti-light na ně během epilace lépe uvidíte. Vybrat si můžete ze dvou nastavení rychlosti podle toho, jestli chcete odstranit tenčí nebo silnější chloupky, a oceníte i bohatou sadu příslušenství: holicí  hlavu a hřeben pro hladké oholení, zastřihovací hlavu a nástavec pro oblast třísel, masážní kryt, peelingovou rukavici zabraňující zarůstání chloupků mezi jednotlivými epilacemi a cestovní pouzdro. Cena je 1 399 Kč.

Philips Satinelle Essential

Fén na vlasy Philips MoistureProtect 

Chcete mít na dovolené co nejkrásnější účes, ale zároveň nechcete vlasy oslabené slanou vodou, chlorem a sluncem zatěžovat? Tento fén je bude hýčkat, protože během úpravy vlasů neustále sleduje jejich teplotu a upravuje ji tak, aby vlasy zbytečně nepřesušoval. I při každodenním používání tak zanechává vlasy hydratované, lesklé a zdravé a díky funkci ionizace se navíc nezacuchávají. Můžete si vybrat ze šesti nastavení rychlosti a teploty a na závěr ještě použít tlačítko chladného vzduchu, aby vám účes co nejdéle vydržel. Díky vysokému výkonu fénu dodáte vlasům objem rychle a snadno, ale zároveň maximálně šetrně. Cena je 2 299 Kč. 

Philips MoistureProtect

Automatická kulma na vlasy Philips MoistureProtect 

A co takhle dopřát si na dovolené sexy vlny? Tahle kulma díky technologii MoistureProtect rovněž vlasy během úpravy nepřehřívá a udržuje je zdravé a zářivé, a záporné ionty opět zamezují nepříjemnému zacuchávání. Když je vlna hotová, kulma vás navíc upozorní krátkým pípnutím, takže vlasy nemusíte nahřívat ani o vteřinu déle, než je třeba. Delší natáčecí válec zvládne natočit více loken najednou a díky 3 možným teplotám, 3 časům a 3 směrům natáčení můžete vytvářet vlny na všechny možné způsoby. Cena je 3 999 Kč.

Ocelové břity DualCut se o sebe během holení jemně třou a navzájem se brousí, takže i po pěti letech používání zůstávají stejně ostré jako první den. Kvalitní neklouzavá gumová rukojeť také nabízí lepší kontrolu při zastřihování a zastřihovač můžete jednoduše používat ve sprše a čistit jej pod tekoucí vodou. Oceníte i pouzdro pro ukládání a cestování nebo pětiletou záruku.


Doporučená cena modelu Philips MG7745/15 14v1 je 2 199 Kč.

Automaticka Philips MoistureProtect

Digitální elektronická videochůva Philips Avent 

Díky 3,5palcové barevné obrazovce s vysokým rozlišením a čistým nočním viděním (které se v noci zapíná automaticky) a vysoké kvalitě zvuku si večer můžete sednout na terasu a být se svým spícím miminkem neustále v kontaktu. Neunikne vám ani sebemenší zasmání nebo zamumlání, navíc můžete s dítětem na dálku mluvit, sledovat teplotu v místnosti, kde dítě spí, nebo si na rodičovské jednotce nastavit tichý vibrační režim. Na jedno nabití nabízí chůvička až 10 hodin bezdrátového sledování a rodičovská jednotka vás sama upozorní, pokud by se chůvička dostala mimo dosah nebo by docházela baterie. Oceníte i noční světlo nebo pět uklidňujících melodií. Cena videochůvičky je 4 199 Kč. 

Philips Avent

Elektrický pilník na chodidla Philips Pedi Advanced 

Sametově hladká chodidla od špiček až po paty jsou snem každé ženy, která vpluje do letních střevíčků, sandálů nebo do žabek. Tenhle elektrický pilník na chodidla s mimořádně přesným rotačním kotoučem vám pomůže jemně odstranit zrohovatělou kůži na všech částech chodidla a přírodní minerální korund, který je součástí disku, vašim nohám poskytne ještě větší porci jemné péče. Pilník můžete používat jak nasucho, tak ve sprše nebo vaně, a na jedno nabití zvládne pracovat až 40 minut. Vybrat si můžete i ze dvou rychlostí ošetření. Cena elektrického pilníku je 1 499 Kč.

Philips Pedi Advanced

Produkty koupíte na www.philips.cz/obchod

O společnosti Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) je přední společnost zabývající se technologiemi pro zdraví a zdravotnictví. Zaměřuje se na zlepšování zdraví lidí a dosahování dobrých výsledků napříč celým spektrem péče o zdraví, od zdravého životního stylu a prevence přes diagnostiku, léčbu a následnou domácí péči. Společnost Philips využívá pokročilou technologii a rozsáhlé klinické a spotřebitelské znalosti a poskytuje tak integrovaná řešení. Philips sídlí v Nizozemsku a je lídrem v oblasti diagnostického zobrazování, obrazem řízené terapie, monitorování pacienta, zdravotnické informatiky, osobního zdraví a domácí péče. Společnost Philips vytvořila v roce 2018 tržby ve výši 18,1 miliard EUR, zaměstnává přibližně 78 000 zaměstnanců a pobočky má ve více než 100 zemích. Novinky o společnosti Philips naleznete na webech. 

Číst víceČíst méně

Témata

Kontakty 

Fotografie ke stažení

Sdílejte obsah na sociálních médiích

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.