Tiskové centrum

Čer 10, 2019

Prémiové zastřihovače Philips řady 7000: pro dokonalou úpravu tváře, vlasů i těla


Až 18 nástrojů pro přesné a pohodlné zastřihování, celokovové tělo, technologie DualCut s dvojnásobným množstvím břitů pro maximální přesnost a neklouzavá gumová rukojeť. Nové modely prémiových multifunkčních zastřihovačů Philips MG7745/15 14v1 a MG7785/20 18v1 vám umožní precizně vyšperkovat svůj styl od hlavy až k patě.

Prémiový zastřihovač Philips MG7745/15 14v1

Toužíte po čistých, ostrých linií kolem okrajů vousů, vlasů nebo na krku, případně chcete zastřihnout chloupky na těle na minimální délku? Pak využijete kovový zastřihovač s technologií DualCut bez hřebenu. Případně sáhněte po jednom z osmi hřebenů, které jsou součástí balení: 2 hřebenů pro strniště (1 a 2 mm), hřebenu na vousy (3 až 7 mm), 3 hřebenů na vlasy (9, 12 a 16 mm) nebo 2 hřebenů na tělo (3 a 5 mm). Pomocí holicího strojku na tělo s jedinečným systémem ochrany pokožky, který chrání i ty nejcitlivější tělesné partie, si můžete pohodlně oholit oblast pod krkem; přesný holicí strojek zase využijete po zastřihování k doladění okrajů na tváři, bradě a krku; a přesný kovový zastřihovač vám vytvaruje precizní jemné linie, tvary a detaily. K dispozici máte navíc i zastřihovač nosních a ušních chloupků.

Multifunkční zastřihávač 14v1 Philips

Ocelové břity DualCut se o sebe během holení jemně třou a navzájem se brousí, takže i po pěti letech používání zůstávají stejně ostré jako první den. Kvalitní neklouzavá gumová rukojeť také nabízí lepší kontrolu při zastřihování a zastřihovač můžete jednoduše používat ve sprše a čistit jej pod tekoucí vodou. Oceníte i pouzdro pro ukládání a cestování nebo pětiletou záruku.


Doporučená cena modelu Philips MG7745/15 14v1 je 2 199 Kč.

Prémiový zastřihovač Philips MG7785/20 18v1

Tento zastřihovač nabízí oproti modelu 14v1 ještě 4 nástroje navíc: a sice hřeben na vlasy (4 mm), 2 hřebeny na postupné sestřihování vlasů (levý a pravý) a extra široký strojek na vlasy, který jich jedním tahem ostříhá více.

Multifunkční zastřihávač 18v1 Philips

Kromě ocelových břitů DualCut, neklouzavé gumové rukojeti, možnosti používat a čistit zastřihovač pod vodou nebo pětileté záruky oceníte i možnost bezdrátového používání až po dobu 5 hodin. Výkonnou lithium-iontovou baterii nabijete během dvou hodin, nebo vyzkoušejte rychlé pětiminutové nabití na jedno zastřihování.


Doporučená cena modelu Philips MG7785/20 18v1 je 3 299 Kč.


Více na www.philips.cz/zastrihovac

O společnosti Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) je přední společnost zabývající se technologiemi pro zdraví a zdravotnictví. Zaměřuje se na zlepšování zdraví lidí a dosahování dobrých výsledků napříč celým spektrem péče o zdraví, od zdravého životního stylu a prevence přes diagnostiku, léčbu a následnou domácí péči. Společnost Philips využívá pokročilou technologii a rozsáhlé klinické a spotřebitelské znalosti a poskytuje tak integrovaná řešení. Philips sídlí v Nizozemsku a je lídrem v oblasti diagnostického zobrazování, obrazem řízené terapie, monitorování pacienta, zdravotnické informatiky, osobního zdraví a domácí péče. Společnost Philips vytvořila v roce 2018 tržby ve výši 18,1 miliard EUR, zaměstnává přibližně 78 000 zaměstnanců a pobočky má ve více než 100 zemích. Novinky o společnosti Philips naleznete na webech www.philips.cz/spanek a www.philips.cz/a-w/about/news/home.html.

Číst víceČíst méně

Témata

Kontakty 

Fotografie ke stažení

Sdílejte obsah na sociálních médiích

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.