Tiskové centrum

Kvě 02, 2019

Tipy na dárky ke Dni matek

Den matek je krásný svátek, který se druhou květnovou neděli slaví po celém světě. A i když maminku určitě potěšíte klasickou kyticí, rozhodně ocení i praktický dárek, který ji zkrášlí, ulehčí jí práci v domácnosti nebo jí během chvilky připraví oblíbenou kávu.

Philips Lumea

Domácí IPL ošetření Philips Lumea používají již více než 3 miliony žen v Evropě a není důvod, proč by si ho vaše matka neměla dopřát taky. Na rozdíl od žiletky nebo epilátoru totiž Lumea chloupky ani nevytrhává, ani neholí, ale pouze dlouhodobě uspává pomocí speciálního pulsního světla – až na šest měsíců a zcela bezbolestně a bezpečně. Stačí si vybrat jeden ze čtyř nástavců na nohy a ruce, oblast bikin, podpaží a obličej, z nichž každý má kromě speciálního zakřivení i jinou velikost okénka a filtr, aby bylo ošetření co nejpohodlnější a nejrychlejší. Cena je 12 999 Kč.

Sonický zubní kartáček Philips Sonicare ProtectiveClean

O dásně i zuby vaší maminky se perfektně postará sonický zubní kartáček Philips Sonicare. Speciální tlakový senzor hlídá, jestli na kartáček během čištění netlačí příliš, a kartáček jí zároveň zajistí přirozeně bělejší zuby a nabízí i různé režimy čištění. Vysokofrekvenční stíravý pohyb s výkonem až 31 000 stěrů za minutu dokonale likviduje bakterie, odstraní až 7x více zubního plaku a zlepšuje zdraví dásní až o 100 % v porovnání s kartáčkem manuálním. Hodí se jak pro citlivé zuby a dásně, tak pro majitelky rovnátek, můstků, korunek nebo fazet. Vybírat můžete ze čtyř produktových řad a 6 barevných variant. Cena začíná na 1 999 Kč.

Fén na vlasy MoistureProtect DryCare

Tenhle fén zajistí vaší mamince opravdu zdravé vlasy. Během fénování díky inteligentnímu snímači neustále hlídá teplotu vlasů a vysoušení jí průběžně přizpůsobuje, takže vlasy chrání před přehřátím a zachovává jejich přirozenou hydrataci. Po úpravě zůstávají vlasy nádherně lesklé a jemné, za což vděčí i záporným iontům, které účes ještě uhlazují. Díky šesti nastavením rychlosti a teploty může vaše matka vytvářet prakticky jakýkoliv účes a funkce chladného vzduchu jej na závěr ještě zafixuje. Cena je 2 299 Kč.

Tyčový bezdrátový vysavač Philips SpeedPro Max Aqua 3v1

Bezdrátový vysavač, stírací mop i ruční vysavač v jednom ušetří vaší mamince spoustu námahy a úklid s ním zvládne mnohem rychleji než doposud. Vysavač totiž vysává a vytírá jedním tahem, stačí jednoduše nasadit stírací systém. Unikátní 360° hubice s LED osvětlením sbírá nečistoty ze všech stran a zároveň i při pohybu zpět, takže je vysávání ještě efektivnější. Lehký ruční vysavač se hodí jak doma, tak například při úklidu auta. Dlouhá trubice s kartáčem vysaje i hůře dostupná místa u stropu, mini turbo kartáč dokonale odstraní zvířecí srst a součástí vysavače je i antialergenní filtr. Výkonný akumulátor vydrží až 75 minut vysávání. Cena je 14 999 Kč.

Ruční napařovač Philips Steam&Go Plus

Vaše matka už se nebude muset na cestách trápit s pomačkaným oblečením. Přibalte jí sebou do kufru ruční napařovač oděvů, se kterým bude vždy vypadat dokonale. Za pár vteřin a bez námahy! Záhyby na oblečení s ním vyrovná rychle a nepotřebuje k tomu ani žehlicí prkno – oblečení jednoduše pověsí na ramínko nebo položí na postel. Automatická pára záhyby vyrovná bez rizika spálení látky a napařovač navíc zbaví oblečení i nepříjemných pachů a 99,9 % bakterií. Může jej využít i v domácnosti na závěsy, pohovky či postele. Cena je 1999 Kč.

Automatický kávovar Philips 5000 LatteGo

VDíky tomuto kávovaru si vaše matka bude moci vychutnat voňavou kávu v pohodlí domova každý den. Vybrat si může ze šesti kávových nápojů připravených z čerstvě namletých kávových zrn a mléka, od aromatického espressa až po krémové latte macchiato. Vysokorychlostní napěňovač mléka LatteGo připraví tu nejjemnější krémovou pěnu a mléčný systém lze snadno umýt pod tekoucí vodou za pouhých 15 sekund. 100% keramické mlýnky zachovávají chuť i aroma kávových zrn a zásobník je rovněž vybaven aroma těsněním, které je udržuje stále čerstvá. Vaše matka si může nastavit i objem nápoje, jeho sílu a také teplotu a údržba kávovaru je díky patentovanému vodnímu filtru AquaClean velmi snadná. Cena je 16 999 Kč.

O společnosti Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) je přední společnost zabývající se technologiemi pro zdraví a zdravotnictví. Zaměřuje se na zlepšování zdraví lidí a dosahování dobrých výsledků napříč celým spektrem péče o zdraví, od zdravého životního stylu a prevence přes diagnostiku, léčbu a následnou domácí péči. Společnost Philips využívá pokročilou technologii a rozsáhlé klinické a spotřebitelské znalosti a poskytuje tak integrovaná řešení. Philips sídlí v Nizozemsku a je lídrem v oblasti diagnostického zobrazování, obrazem řízené terapie, monitorování pacienta, zdravotnické informatiky, osobního zdraví a domácí péče. Společnost Philips vytvořila v roce 2018 tržby ve výši 18,1 miliard EUR, zaměstnává přibližně 78 000 zaměstnanců a pobočky má ve více než 100 zemích. Novinky o společnosti Philips naleznete na webech 

Číst víceČíst méně

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.