Tiskové centrum

Dub 02, 2019

Philips představuje novou vylepšenou řadu epilátorů a žehliček na vlasy

Řada epilátorů Philips Satinelle Essential získala nový atraktivnější design a díky jedinečnému zabudovanému světlu vám během epilace unikne méně chloupků a výsledkem je hladší pokožka na dlouhé týdny! Nové žehličky na vlasy Philips ThermoProtect řady Essential rozvádějí rovnoměrněji teplo do destiček, čímž brání přehřívání vlasů.

Nové epilátory Satinelle Essential

Tento kompaktní epilátor jemně odstraní i ty nejmenší chloupky – dlouhé pouhých 0,5 mm – přímo od kořínků. Díky světlu Opti-light na ně zároveň lépe uvidíte a epilace tak bude ještě dokonalejší. Vybrat si můžete ze dvou nastavení rychlosti podle toho, jestli chcete odstranit tenčí nebo silnější chloupky.  

Propracovaný epilační systém zanechává pokožku hladkou dlouhé týdny a ergonomická rukojeť vám při práci dokonale padne do ruky. A  až své nohy nebo citlivou oblast kolem bikin či v podpaží zbavíte chloupků, stačí jen omýt hlavu epilátoru pod tekoucí vodou.

 

Nejvyšší model epilátorů Philips Satinelle Essential BRE285/00 navíc nabízí bohatou sadu příslušenství: holicí  hlavu a hřeben pro hladké oholení, zastřihovací hlavu a nástavec pro oblast třísel, masážní kryt, peelingovou rukavici zabraňující zarůstání chloupků mezi jednotlivými epilacemi a cestovní pouzdro. 

Epilátor Essential Care

Nové žehličky na vlasy Philips ThermoProtect Essential

Technologie ThermoProtect dokáže přenášet teplo do destiček rovnoměrně a chránit tak vlasy před přehřátím. Model BHS378/00  zároveň během žehlení uvolňuje do vlasů záporné ionty, takže jsou vlasy ještě lesklejší a nehrozí jejich zacuchání.

 

Celá příprava účesu je velmi rychlá. O dokonalé klouzání po vlasech se postarají keramické destičky napuštěné keratinem, které jsou oproti předchozím modelům delší (deseticentimetrové). Můžete si také vybrat z několika možností nastavení teploty v rozmezí od 160 do 230 °C. Chcete účes pouze doladit? Postačí vám nižší teplota. Potřebujete, aby vám vyžehlené vlasy vydržely co nejdéle? Nastavte si teplotu vyšší.

Žehličky Philips ThermoProtect Essential se zahřejí již během 30 vteřin, a když je náhodou zapomenete po použití vypnout, nic se nestane – po 60 minutách se vypnou automaticky.

Žehlička Essential Care

O společnosti Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) je přední společnost zabývající se technologiemi pro zdraví a zdravotnictví. Zaměřuje se na zlepšování zdraví lidí a dosahování dobrých výsledků napříč celým spektrem péče o zdraví, od zdravého životního stylu a prevence přes diagnostiku, léčbu a následnou domácí péči. Společnost Philips využívá pokročilou technologii a rozsáhlé klinické a spotřebitelské znalosti a poskytuje tak integrovaná řešení. Philips sídlí v Nizozemsku a je lídrem v oblasti diagnostického zobrazování, obrazem řízené terapie, monitorování pacienta, zdravotnické informatiky, osobního zdraví a domácí péče. Společnost Philips vytvořila v roce 2018 tržby ve výši 18,1 miliard EUR, zaměstnává přibližně 78 000 zaměstnanců a pobočky má ve více než 100 zemích. Novinky o společnosti Philips naleznete na webech www.philips.cz/spanek a www.philips.cz/a-w/about/news/home.html.

Číst víceČíst méně

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.