Tiskové centrum

Úno 10, 2019

Tipy na dárky k Valentýnu

Fén na vlasy Philips MoistureProtect DryCare Prestige HP8281/00

Díky inteligentnímu snímači během fénování neustále hlídá teplotu vlasů a vysoušení tomu průběžně přizpůsobuje, takže zanechává vlasy zdravé a hydratované. Za nádherně lesklou, jemnou a zdravou hřívou stojí i záporné ionty, které ji ještě více uhlazují a zanechávají účes ještě lesklejší a bez zacuchání. Přehřívání vlasů navíc brání i funkce ThermoProtect a fén nabízí šest nastavení rychlosti a teploty. Cena je 2299 Kč.

Fen drycare

Zvlhčovač vzduchu Philips HU4803/01

Tento designově povedený zvlhčovač vzduchu nezanechá na podlaze ani nábytku mokré skvrny ani bílý prach. Díky speciální technologii NanoCloud vypouští do vzduchu jen čisté molekuly vody, zatímco klasické ultrazvukové zvlhčovače společně s kapkami vody posílají do místnosti i bakterie. Philips HU4803/01 zvlhčuje rovnoměrně všemi směry, nabízí nastavení vlhkosti na 40, 50 nebo 60 % a automaticky hlídá, aby byla zvolená vlhkost dlouhodobě udržována. Ve spánkovém režimu navíc přepíná na tichý provoz a zhasíná kontrolky. Cena je 3399 Kč.

Zvlhčovač vzduchu

Parní generátor Philips PerfectCare Elite Plus

Zvládne jedním tahem vyžehlit jak hedvábnou halenku, tak džíny nebo tvídové sako, a to bez nutnosti nastavování teploty a bez rizika spálení. Žehlení je extra rychlé a snadné díky inteligentní automatické regulaci páry, samotná žehlička je také velmi lehká a může zůstat položená na oblečení na žehlicím prkně, aniž by látku poškodila – pouze se po několika minutách nečinnosti sama vypne. Oceníte i vysoký výkon žehličky, 1,8litrovou nádržku na vodu umožňující až 2 hodiny nepřetržitého používání nebo možnost žehlit vertikálně. Cena je 12 499 Kč.

Plnoautomatický kávovar Philips 5000 LatteGo

Nový plnoautomatický kávovar Philips 5000 LatteGo připraví šest různých kávových nápojů stisknutím jednoho tlačítka. Zároveň ale umožňuje individuálně přizpůsobit objem, sílu a teplotu nápoje a poté uložit zvolené nastavení do paměti. O sametově hebkou mléčnou pěnu se postará napěňovač mléka LatteGo, který míchá mléko se vzduchem v optimálním poměru a posléze ho v podobě lahodné pěny bez stříkání nalije do šálku. O čerstvě umletou kávu se postarají extrémně odolné a přesné keramické mlýnky. Cena je 17 999 Kč.  

Sonický zubní kartáček Philips Sonicare DiamondClean Smart

Během čištění sám upozorní na nadměrný tlak, drhnutí nebo zapomínání na vnitřní plošky zubů. Zároveň dokáže odstranit až 10x více plaku z obtížně dostupných míst v ústech než kartáček manuální, zajistí až 7x zdravější dásně během 2 týdnů a během 3 dnů odstraní až o 100 % více pigmentových skvrn než jeho manuální kolega. Také sám pozná, jakou hlavici má právě nasazenou, a automaticky jí přizpůsobí režim i intenzitu čištění. A pokud se kartáček propojí s aplikací Philips Sonicare, na 3D mapě může majitel kartáčku sledovat celé čištění do nejmenších detailů. Součástí balení je i cestovní pouzdro a elegantní nabíjecí sklenice. Cena je od 7199 Kč.

Philips Sonicare smart

Philips OneBlade na tvář i tělo

Dokáže nejen precizně zastřihovat, tvarovat a holit vousy jedním tahem, ale poradí si i s chlupy po celém těle včetně citlivých oblastí. Nový OneBlade usměrní i ty nejdelší vousy, ovšem během holení se vůbec nedostane do kontaktu s pokožkou, takže ji nijak nedráždí. O ještě bezpečnější holení se stará i systém dvojí ochrany, tedy hladký povrch a oblé špičky. Součástí balení jsou čtyři hřebenové nástavce na úpravu vousů o délce 1, 2, 3 nebo 5 mm a třímilimetrový hřebenový nástavec na zastřihování chlupů na těle. Pro holení citlivých oblastí nabízí i břit vybavený speciálním ochranným nástavcem proti pořezání a podráždění. OneBlade můžete používat nasucho i namokro a břity vás pomocí zeleného proužku samy upozorní, že potřebují vyměnit za nové. Cena je 1699 Kč.

Philips OneBlade

O společnosti Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) je přední společnost zabývající se technologiemi pro zdraví a zdravotnictví. Zaměřuje se na zlepšování zdraví lidí a dosahování dobrých výsledků napříč celým spektrem péče o zdraví, od zdravého životního stylu a prevence přes diagnostiku, léčbu a následnou domácí péči. Společnost Philips využívá pokročilou technologii a rozsáhlé klinické a spotřebitelské znalosti a poskytuje tak integrovaná řešení. Philips sídlí v Nizozemsku a je lídrem v oblasti diagnostického zobrazování, obrazem řízené terapie, monitorování pacienta, zdravotnické informatiky, osobního zdraví a domácí péče. Společnost Philips vytvořila v roce 2018 tržby ve výši 18,1 miliard EUR, zaměstnává přibližně 78 000 zaměstnanců a pobočky má ve více než 100 zemích. Novinky o společnosti Philips naleznete na webech www.philips.cz/spanek a www.philips.cz/a-w/about/news/home.html.

Číst víceČíst méně

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.