Tiskové centrum

Led 08, 2019

Philips OneBlade se nově postará nejen o vaši tvář, ale i tělo

Nový model Philips OneBlade QP2630/30 dokáže nejen precizně zastřihovat, tvarovat a holit vousy, a to doslova jedním tahem a bez podráždění. Poradí si i s chlupy po celém těle včetně citlivých oblastí, aniž by pokožku pořezal. OneBlade také maximálně vyhovuje mužům, kteří rádi experimentují s tvarem a délkou svých vousů, protože neholí tak hladce jako žiletka.

Unikátní technologie OneBlade

Unikátní technologie OneBlade nabízí ostří pohybující se rychlostí 200 kmitů za vteřinu, které usměrní i ty nejdelší vousy přesně tak, jak jejich majitel potřebuje. OneBlade se během holení navíc vůbec nedostane do kontaktu s pokožkou, takže ji nijak nedráždí ani ji nemůže pořezat. Zároveň nabízí systém dvojí ochrany, tedy hladký povrch a oblé špičky, takže je pokožka ještě více chráněna před podrážděním.

 

Pro dokonalé strniště si můžete vybrat jeden ze čtyř hřebenových nástavců na úpravu vousů o délce 1, 2, 3 nebo 5 mm. Vousy můžete i tvarovat, a to díky oboustrannému břitu, který umožňuje holit vousy oběma směry a během několika vteřin dosáhnout požadovaného tvaru. OneBlade také dokonale kopíruje rysy tváře, díky čemuž upravíte i hůře dostupná místa.

Philips OneBlade

Oblasti použití

Třímilimetrový hřebenový nástavec, který u nového modelu OneBlade také najdete, je určen na zastřihování chlupů na těle. Zvládne je dokonce zastřihovat ve všech směrech pro co největší pohodlí. Pro oholení citlivých oblastí použijte břit na tělo, který je vybaven speciálním ochranným nástavcem proti pořezání a podráždění.

 

OneBlade můžete používat nasucho i namokro, protože je vodotěsný - po použití jej stačí pouze opláchnout pod tekoucí vodou. Břity na tvář i tělo vydrží přibližně čtyři měsíce a poté nastává čas na jejich výměnu. Myslet na to ale nemusíte, protože OneBlade břity obsahují indikátor použití. Během používání se na břitu začne postupně objevovat zelený proužek, a ve chvíli, kdy už je zřetelně viditelný, nastává správný čas nasadit břit nový.

Philips OneBlade

O společnosti Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) je přední společnost zabývající se technologiemi pro zdraví a zdravotnictví. Zaměřuje se na zlepšování zdraví lidí a dosahování dobrých výsledků napříč celým spektrem péče o zdraví, od zdravého životního stylu a prevence přes diagnostiku, léčbu a následnou domácí péči. Společnost Philips využívá pokročilou technologii a rozsáhlé klinické a spotřebitelské znalosti a poskytuje tak integrovaná řešení. Philips sídlí v Nizozemsku a je lídrem v oblasti diagnostického zobrazování, obrazem řízené terapie, monitorování pacienta, zdravotnické informatiky, osobního zdraví a domácí péče. Společnost Philips vytvořila v roce 2018 tržby ve výši 18,1 miliard EUR, zaměstnává přibližně 78 000 zaměstnanců a pobočky má ve více než 100 zemích. Novinky o společnosti Philips naleznete na webech www.philips.cz/spanek a www.philips.cz/a-w/about/news/home.html.

Číst víceČíst méně

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.