• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Oříškové sušenky z bílé čokolády

    Vyzkoušejte recept na výborné sušenky s příchutí ořechů a lehké bílé čokolády. Skvělý pamlsek na chladné zimní večery.

    Porcí 1 p, Doba přípravy: 0 m, Doba vaření 60 m

    Ingredience

    • 150 g nesolené směsi ořechů
    • 150 g bílé čokolády
    • 125 g rozměklého másla
    • 400 g jemného bílého cukru
    • 1 sáček vanilkového cukru
    • 4 vejce
    • 200 g mouky
    • vymazaný plech (25 x  30 cm)

    Postup

    • Předehřejte troubu na 200 °C. Vložte do kuchyňského robotu nůž na sekání. Nahrubo nasekejte ořechy a dejte je do samostatné misky.
    • Čokoládu rozlámejte na kousky do rendlíku a ten postavte do kastrolu s mírně vařící vodou. Míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí.
    • V míse připravte krém z másla a cukru. Nechte motor běžet, rozklepněte do šálku vejce jedno po druhém a přidejte je skrze přívodní trubici. V dalším kroku přidejte přívodní trubicí rozpuštěnou čokoládu a ořechy a několik sekund mixujte. Potom přidejte ve 3 dávkách mouku.
    • Jako poslední přidejte trochu soli a mixujte po několik dalších sekund, až vznikne hladké těsto. Přendejte těsto na plech a rozetřete ho do 2 cm silné vrstvy. Pečte těsto na sušenky v troubě po dobu 35 minut dozlatova. Vytáhněte plech z trouby a nechte 10 minut vychladnout.
    • Potom opatrně nakrájejte na čtverečky (nerozkrájejte však úplně) a nechte úplně vychladnout. Zvenčí budou sušenky křupavé, zatímco vnitřek bude měkký a trochu gumový.
    • Doba přípravy 1 hodina
    Recept na oříškové sušenky z bílé čokolády | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.